Ozana Barabancea i-a refuzat fiicei sale una dintre cele mai mari dorințe. ”Îmi este foarte greu că o văd că suferă”

16.12.2021, 12:01
Ozana Barabancea i-a refuzat fiicei sale una dintre cele mai mari dorințe. ”Îmi este foarte greu că o văd că suferă”
Cum arată Ozana Barabancea în urmă cu 20 de an ani, când l-a adus pe lume pe fiul ei

Ozana Barabancea (51 de ani) este o mamă fericită. Artista are o relație de prietenie cu cei doi copii ai săi, mărturisind că este foarte mândră de realizările lor pe plan profesional, oferindu-le tot ce își doresc. Recent, cântăreața a mărturisit că nu poate ajunge la un punct comun cu fiica ei și i-a refuzat o dorință pe care o are de 10 ani de zile. ”Nu sunt în stare să răspund consecințelor acestei achizițîi”.

Ozana Barabancea este o mamă împlinită, fiind un sprijin real pentru proprii copiii. Vedeta le-a oferit acestora tot ce și-au dorit, însă, se pare că fiica cea mică a vedetei are o dorință neîmplinită, dar solista este foarte atentă la ceea ce îi oferă.

Artista nu este de acord ca fiica să să apeleze la intervențîi estetice, mai ales pentru că are doar 16 ani. În urma discuțiilor cu fiica ei, a reușit să o convingă să renunțe la ideea de a apela la intervenții estetice, din cauza vârstei fragede.

Ozana Barabancea: ”Nu sunt în stare să răspund consecințelor acestei achiziții”

„Ieri am negociat cu fiica mea și ea a pierdut. N-am să-i cumpăr ce vrea ea. Îmi cere treaba asta de zece ani. Vă dați seama ce mamă rea sunt că nu-i ofer ce își dorește ea. Nu vreau să spun ce își dorește, dar clar nu. Îmi este foarte greu că o văd că suferă. Nu e vorba de valoare, e vorba de efectele adverse. Are 16 ani. Ce intervenție să fie? Nu vreau să par o mamă rea, dar nu sunt în stare să răspund consecințelor acestei achiziții”, a povestit Ozana Barabancea, în cadrul emisiunii „Showbiz report”.

Vedeta de la Antena 1 este o mamă mândră de copiii ei, mai ales că aceștia i-au moștenit talentul muzical. Fiica artistei, Gloria, îi moștenește talentul, iar acest lucru a fost dovedit când tânăra a acompaniat orchestra la pian, pe aceeași scenă cu mama ei.

Ozana Barabancea, cu lacrimi în ochi

„E normal să mă emoționez pentru că am visat acest moment de ani de zile și chiar îi spuneam verișoarei mele că îmi doresc atât de mult s-o dirijez pe Gloria. (…) Dumnezeu mi-a ascultat ruga și am dirijat-o pe Gloria. Astă-vară am avut un concert în care am susținut un recital și cu Gloria și cu Andrew. (…) Sunt foarte fericită”, a dezvăluit Ozana Barabancea, la Antena Stars

Mai mult, artista spune că a fost un mentor în viața copiilor săi, iar momentul de pe scenă a fost pregătit din timp.

Care este marea dorință a artistei

Bucuria Ozanei Barabancea nu vine doar din realizările profesionale ale copiilor, ci și din reușitele din viața persoanală ale acestora. Astfel, artista a mărturisit, recent, că își dorește ca fiul ei să facă marele pas cât mai repede și să se căsătorească cu iubita lui.

”Doamne ajută (nr. dacă face sau nu fiul nuntă), mă pregătesc pentru asta, îmi doresc din toată inima să fie fericiți, nu știu dacă are gânduri, e foarte discret”, a spus Ozana Barabancea la Antena Stars.

citește și...