Ozana Barabancea a venit în ajutorul bolnavilor de coronavirus. A donat plasmă: ‘Așa cum Dumnezeu m-a ajutat pe mine și eu ajut la rândul meu’

09.09.2020, 13:28
Ozana Barabancea a venit în ajutorul bolnavilor de coronavirus. A donat plasmă: 'Așa cum Dumnezeu m-a ajutat pe mine și eu ajut la rândul meu'
Ozana Barabancea a venit în ajutorul bolnavilor de coronavirus. A donat plasmă: 'Așa cum Dumnezeu m-a ajutat pe mine și eu ajut la rândul meu'

Ozana Barabancea a venit în ajutorul bolnavilor de coronavirus! După ce s-a vindecat de COVID-19, vedeta de la Antena 1 a decis să doneze plasmă pentru pacienții cu forme grave de coronavirus.

Jurata de la ‘Te cunosc de undeva’ s-a infectat cu virusul din China în luna iunie, împreună cu mai mulți colegi de la filmări, printre care Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, Adriana Trandafir, Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, Alina Pușcaș.

Ozana Barabancea ajută pacienții infectați cu COVID-19

Ozana Barabancea nu a avut simptome, însă a stat internată la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Profesor Matei Balş’ din București.

Imediat după ce s-a vindecat, Ozana Barabancea a mers la spital și a donat plasmă.

‘Azi am făcut o faptă bună! Am donat plasmă! Important este că fiind sănătoasă ii pot ajuta pe semenii mei! Am fost la Centrul de transfuzii București unde am fost tratată regește! Plasma mea contează! Sângele este important! Așa cum Dumnezeu m-a ajutat pe mine și eu ajut la rândul meu! Dar din dar se face RAI . Am plecat de acolo fericită ! Ajutați! Donați dacă sunteti curajoși și sănătoși la trup, minte și spirit! Aveți grijă de voi și de familiile voastre! Binecuvântări tuturor!’, a scris ea pe rețelele de socializare.

Cum simte acum Nea Mărin, după ce s-a infectat cu coronavirus

În urmă cu câteva zile, Nea Mărin a ajuns pe mâinile medicilor, după ce s-a infectat cu coronavirus. Aceasta a făcut și primele declarații, direct de pe patul de spital. El a mărturisit că nu are o formă gravă a bolii și că se simte bine.

‘Mă simt foarte bine, n-am nicio chestie, n-am avut decât duminica trecută o temperatură de 38 şi de atunci nu am avut nimic. Dar s-a infectat un coleg de-al nostru, am zis să mă testez şi eu, m-am testat, sunt pozitiv.

Am venit ieri la Matei Balş, la camera de gardă, m-am internat, sunt foarte bine. Analizele sunt bune. Mi s-a spus că luni o sa fac un CT şi dacă nu sunt modificări, o să plec acasă luni sau marţi, să mă izolez ca şi ceilalţi la domiciliu’, a declarat Nea Mărin, la un post de televiziune.

citește și...