Speak a primit rezultatul testului COVID-19, după ce Nea Mărin a fost depistat pozitiv! ‘Recunosc c-am stat cu stres’

08.09.2020, 17:25
Speak a primit rezultatul testului COVID-19, după ce Nea Mărin a fost depistat pozitiv! 'Recunosc c-am stat cu stres'
Speak a primit rezultatul testului COVID-19, după ce Nea Mărin a fost depistat pozitiv! 'Recunosc c-am stat cu stres'

Speak a decis să rupă tăcerea despre faptul că el și logodnica lui, Speak, ar fi fost infectați cu coronavirus, la fel ca și Nea Mărin, care a fost depistat pozitiv la testul de COVID-19.

Cuplul a fost trimis în autoizolare, după ce au participat la filmările unei noi emisiuni de la Antena 1, alături de celebrul Nea Mărin. Filmările au avut loc săptămâna trecută la Techirghiol, iar toate vedete care au participat au ales să se testeze la București.

Speak și Ștefania au ieșit negativ la testul COVID-19

Primul care a făcut testul de coronavirus a fost Nea Mărin, iar din păcate, rezultatul a fost pozitiv. Filmările au fost imediat sistate, iar vedetele au fost trimise acasă.

Recent, Speak a explicat, într-un vlog, cum s-a întâmplat totul. De asemenea, solistul și iubita lui au făcut un test pentru COVID-19. Rezultatele au ieșit negative.

‘Am participat la niște filmări, iar cineva din echipă a fost depistat cu coronavirus. La un moment dat am zis că nu cred c-o să scăpăm vreunul dintre noi de acest virus. Filmările s-au oprit, noi am plecat acasă. Nea Marin s-a testat imediat cum a ajuns în București, iar a doua zi dimineață am primit vestea că este pozitiv. El și un alt coleg operator. M-am dus să mă testez, doar eu. Ieri am făcut testul, astăzi a venit rezultatul, recunosc c-am stat cu stres. Rezultatul este negativ pentru amândoi’, a explicat Speak.

Momentan, cei doi nu au simptome și se simt bine, însă Speak a spus că vor repeta testele în viitorul apropiat. 

Nea Mărin are coronavirus

În urmă cu câteva zile, Nea Mărin a ajuns pe mâinile medicilor, după ce s-a infectat cu coronavirus. Aceasta a făcut și primele declarații, direct de pe patul de spital. El a mărturisit că nu are o formă gravă a bolii și că se simte bine.

‘Mă simt foarte bine, n-am nicio chestie, n-am avut decât duminica trecută o temperatură de 38 şi de atunci nu am avut nimic. Dar s-a infectat un coleg de-al nostru, am zis să mă testez şi eu, m-am testat, sunt pozitiv.

Am venit ieri la Matei Balş, la camera de gardă, m-am internat, sunt foarte bine. Analizele sunt bune. Mi s-a spus că luni o sa fac un CT şi dacă nu sunt modificări, o să plec acasă luni sau marţi, să mă izolez ca şi ceilalţi la domiciliu’, a declarat Nea Mărin, la un post de televiziune.

citește și...