Ovidiu Torj vrea să-și ia fiica de la fosta nevastă, Brigitte Pastramă. ”Mai bine ar merge la un doctor, poate are o problemă”

26.06.2020, 12:03
Ovidiu Torj vrea să-și ia fiica de la fosta nevastă, Brigitte Pastramă. ”Mai bine ar merge la un doctor, poate are o problemă”
Ovidiu Torj vrea să-și ia fiica de la fosta nevastă, Brigitte Pastramă. ”Mai bine ar merge la un doctor, poate are o problemă”

Ovidiu Torj, fostul soț al lui Brigitte Pastramă, a făcut declarații despre scandalul dintre vedetă și fiul ei, Robert Sfăt. Acesta a mărturisit că vrea să o ia pe fiica sa, Sara, de la fosta nevastă.

Ovidiu Torj a declarat, la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, că vrea să își ia fiica, Sara, înapoi de la Brigitte Pastramă. El a afirmat că Sara își iubește foarte mult fratele, Robert Sfăt, și că fosta lui soție ar avea probleme.

”Fiica mea mi-a povestit despre el, că-l iubește. Fosta mea soție cred că fură curent sau are o boală. Mi-a fost soție. Mai bine ar merge la un doctor, poate are o problemă, poate trece prin anumite stări. E foarte grav ce se întâmplă”, a afirmat Ovidiu Torj, potrivit spynews.ro.

Ovidiu Torj este de părere că Robert Sfăt nu consumă substanțe interzise.

”L-am crescut și eu un timp pe Robert. Eu l-am dus la școală, îi făceam să mănânce. E un tip sufletist, are o personalitate foarte tare și e un tip care nu minte, nu face prostii. E foarte educat, citit, nu aș crede că s-a drogat. Chiar nu-mi vine să cred. Din punctul meu de vedere, nu s-a drogat și nu face astfel de lucruri. Nu folosește substanțe”, a mai spus fostul soț al lui Brigitte Pastramă.

 

Ce spunea Brigitte Pastramă despre relația copiilor ei cu Florin Pastramă

Într-un interviu, Brigitte Pastramă a vorbit despre relația celor doi copii ai ei, Robert și Sara, cu actualul său soț, Florin Pastramă.

”Relația pe care a parcurs-o Florin și copiii mei în decursul acestui an este una foarte bună. Uite, de fiul meu, s-a apropiat foarte ușor, dar de Sara, greu!!! Primul an, i-a fost dificil să realizeze o conexiune cu ea, fiindcă ea spera să mă împac cu tatăl său”, spunea vedeta într-un interviu pentru wowbiz.ro.

”Vreau să spun că, în momentul de față, fata mea nici măcar nu mai îmi spune mie în față direct dacă vrea să meargă undeva, se duce la Florin și îi zice…”te duci la mama și îi spui că vreau să ies, hai te rog!” Cam asta este relația lor acum, se înțeleg bine și el este ca un fel de…”tampon” între mine și copii.

Recunosc, eu sunt un pic mai dură cu ei, mai autoritară, pentru că au crescut fără tată și m-am gândit să substitui și rolul de tată. Le zic de mai multe ori…NU. Florin fiind nou în familia mea, nu le zice niciodată NU, este mai conciliant”, afirma Brigitte Pastramă.

citește și...