Otilia Bilionera spune tot. ”Am intrat în economii ca să rezist anului”

14.02.2021, 15:57
Otilia Bilionera spune tot. ”Am intrat în economii ca să rezist anului”
Otilia Bilionera spune tot. ”Am intrat în economii ca să rezist anului”

Otilia Bilionera a explicat cum a fost afectată financiar de criza provocată de pandemia de coronavirus.

Cântăreața Ortilia Bilionera a explicat, la emisiunea ”Acces Direct de Weekend”, de la Antena 1, că din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus a fost nevoită să recurgă la economiile pe care le avea pentru a supraviețui financiar.

„Pandemia asta a avut două părți. Aia rea a fost pe plan economic. Am intrat în economii ca să rezist anului. A avut și o parte bună, pentru că am scăpat de oamenii toxici din viața mea. Mă refer la muncă, nu la viața personală. De managementul meu prost care mai mult mă explora decât să mă ajute să progresez, să evoluez și am avut mult timp să lucrez la multe piese cu o altă echipă de impresariat și de management”, a declarat artista, conform spynews.ro.

Otilia Bilionera a dat detalii despre viața sentimentală

La aceeași emisiune, Otilia Bilionera a vorbit și despre logodnicul ei, despre care afirmă că o susține în tot ceea ce face. Artista a afirmat că nu se vede mireasă.

„Logodnicul meu e arab. Am făcut o cununie religioasă în tradiția lui. Mama și tata mă susțin în tot ce fac. Sunt îndrăgostiți de logonicul meu, pentru că mă susține în tot ce fac, nu e gelos, e un bărbat descurcăreț. Am avut probleme cu bunicii, pentru că sunt de modă veche. Insistă foarte mult să fac nuntă. Vor să facă măcar o masă pentru mine. Nu mă văd mireasă, nu țin foarte mult”, a mărturisit cântăreața.

Artista a comentat și despre eventualitatea de a deveni mămică. ”Îmi doresc copii, dar să fac acum un copil, nu aș avea încredere să-l las pe mâna bonei. (…) Am avut multe experiențe negative și profesional, și cu sănătatea, dar consider că m-au făcut mai puternică, mai stăpână pe mine”, a adăugat aceasta.

citește și...