Otilia Bilionera, despre pierderile din cauza pandemiei. ”Nici nu vreau să aflu câte că nu vreau să fac infarct”

31.05.2020, 10:43
Otilia Bilionera, despre pierderile din cauza pandemiei. ”Nici nu vreau să aflu câte că nu vreau să fac infarct”
Otilia Bilionera, despre pierderile din cauza pandemiei. ”Nici nu vreau să aflu câte că nu vreau să fac infarct”

Cântăreața Otilia Bilionera a avut și ea, asemenea altor artiști, pierderi din cauza suspendării spectacolellor în urma măsurilor de restricție impuse de autoritățile din România din cauza pandemiei de coronavirus.

Pandemia a afectat-o financiar și pe artista Otilia Bilionera. Solista a mărturisit că avea programate foarte multe concerte, însă acestea au fost suspendate.

”Nu aș ști să spun câte concerte am pierdut, dar sunt foarte multe, erau programate multe, dar nici nu vreau să aflu câte că nu vreau să fac infarct. Asta este, nu avem ce să facem”, a declarat Otilia Bilionera pentru wowbiz.ro.

Potrivit sursei citate, Otilia Bilionera încasează cel puțin 2.000 de euro la fiecare eveniment.

A cântat în casă

Vedeta a mărturisit că în aceste ultime luni de izolare la domiciliu a cântat zilnic în casă.

”Cred că mi-am înnebunit vecinii… care m-au auzit cântând zilnic, le-am ținut concerte gratis. Și în duș, și în casă, și pe balcon am tot cântat. (…) În afară de a mă juca cu iepurașul, de a sta în fața televizorului, am gătit, am făcut sport, m-am gândit la nemurirea sufletului și am decis să îmi las părul natural să îmi crească, să iasă blonda din mine, pe care am ascuns-o atât de mult timp”, a mai spus Otilia Bilionera.

Cântăreața își dorește să scoată un album cu piese în limba turcă.

”Am lucrat la niște piese, vreau să scot un album în limba turcă. La cererea fanilor, pentru că am multe concerte în acea zonă, am decis să fac un album în limba turcă care mi se potrivește foarte bine. Va fi muzică turcească pop…”, a adăugat ea.

Cine este Otilia Bilionera

Otilia Bilionera, pe numele real Otilia Brumă, a început să cânte încă de la 3 ani. Piesa “Bilionera” a adus-o în atenția publicului din întreaga lume. Cu peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube și cu mândria că a fost numărul 1 în mai mult de 20 de țări, Otilia a a devenit cunoscută la nivel internațional.

citește și...