Otilia Bilionera a rămas fără permisul de conducere. Abia îl reînnoise!

03.07.2021, 12:21
Otilia Bilionera a rămas fără permisul de conducere. Abia îl reînnoise!
Otilia Bilionera a rămas fără permisul de conducere. Abia îl reînnoise!

Cântăreața Otilia Bilionera a rămas fără permisul de conducere, la scurt timp după ce abia îl reînnoise. Artista ar fi condus cu 110 km/h în localitate. Artista a dat detalii despre ce s-a întâmplat și cum a rămas fără permisul de conducere. ”Mă oprește poliția și mi-l ia pe trei luni”, a explicat Otilia Bilionera.

La o emisiune de televiziune, Otilia Bilionera a povestit cum a ajuns să nu mai aibă permis de conducere, după ce abia îl reînnoise.

Vedeta nu mai poate conduce pentru o peroadă de trei luni.

Otilia Bilionera a rămas fără permisul de conducere. ”Nu mi-am dat seama”

„Am venit din Turcia și am zis să mă duc la Suceava să îmi refac permisul, pentru că era expirat de vreo jumătate de an. Mă duc luni, stau la cozi și îl primesc abia vineri. Pornesc sâmbătă, fericită, la drum. Ce credeți? Mă oprește poliția și mi-l ia pe trei luni. (…)”, a declarat Otilia Bilionera, citată de protv.ro.

”Nu mi-am dat seama. Era din ăla care te ia din mers. Am și fost atenționată din față. Ei spun că aveam 110, acum nu știu … Nu zic că e ok ce am făcut, dar na, la drum lung mai asculți muzică. Eu mai ascult melodiile mele și mai uit să verific ce viteză am”, a mai spus artista.

Otilia Bilionera, detalii despre viața sentimentală

 

La o emisiune de televiziune, Otilia Bilionera a vorbit despre logodnicul ei, despre care afirmă că o susține în tot ceea ce face. Artista a afirmat că nu se vede mireasă. „Logodnicul meu e arab. Am făcut o cununie religioasă în tradiția lui. Mama și tata mă susțin în tot ce fac. Sunt îndrăgostiți de logonicul meu, pentru că mă susține în tot ce fac, nu e gelos, e un bărbat descurcăreț. Am avut probleme cu bunicii, pentru că sunt de modă veche. Insistă foarte mult să fac nuntă. Vor să facă măcar o masă pentru mine. Nu mă văd mireasă, nu țin foarte mult”, a mărturisit cântăreața.

Artista a comentat și despre eventualitatea de a deveni mămică. ”Îmi doresc copii, dar să fac acum un copil, nu aș avea încredere să-l las pe mâna bonei. (…) Am avut multe experiențe negative și profesional, și cu sănătatea, dar consider că m-au făcut mai puternică, mai stăpână pe mine”, a adăugat aceasta.

Otilia Bilionera, afectată de pandemia de coronavirus

Otilia Bilionera a explicat cum a fost afectată financiar de criza provocată de pandemia de coronavirus. Cântăreața Ortilia Bilionera a afirmat că din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus a fost nevoită să recurgă la economiile pe care le avea pentru a supraviețui financiar.

„Pandemia asta a avut două părți. Aia rea a fost pe plan economic. Am intrat în economii ca să rezist anului. A avut și o parte bună, pentru că am scăpat de oamenii toxici din viața mea. Mă refer la muncă, nu la viața personală. De managementul meu prost care mai mult mă explora decât să mă ajute să progresez, să evoluez și am avut mult timp să lucrez la multe piese cu o altă echipă de impresariat și de management”, a declarat artista.

citește și...