Sărutul dintre Elena Chiriac și Otilia Bilionera a stârnit revoltă pe rețelele de socializare. „Să vă fie rușine, ne credeți pe toți orbi?”

25.01.2022, 20:21
Sărutul dintre Elena Chiriac și Otilia Bilionera a stârnit revoltă pe rețelele de socializare. „Să vă fie rușine, ne credeți pe toți orbi?”

Sărutul dintre Elena Chiriac și Otilia Bilionera a stârnit reacții acide din partea internauților. Fanii emisiunii sunt supărați și consideră că Faimoșii sunt avantajați în concurs. Valul de replici acide au curs pe rețelele de socializare. „Să vă fie rușine, ne credeți pe toți orbi?”.

Fanii Survivor România sunt revoltați și consideră că echipa Faimoșilor ar fi fost avantajată în mai multe rânduri. Mai exact, o parte dintre aceștia consideră  că traseul Războinicilor a fost îngreunat intenționat, iar de aceea Elena Matei a îndeplinit proba cu dificultate și nu a reușit să găsească imediat cheia pentru unul dintre cufere.

De aceea, unii dintre internauți cred că proba de ștafetă a fost planificată, tocmai pentru a-i ține în suspans.

„Să vă fie rușine, ne credeți pe toți orbi? ”

„Să vă fie rușine, ne credeți pe toți orbi? Chiar așa, pe față, să ajutați o echipă, încurcând-o pe cealaltă? Și aseară, și acum Războinicii au luptat și cu staff-ul!”;

„Băă, dar cheia aia a fost ascunsă cumva de Războinici? Și Elena abia a găsit-o și băiatul ăsta! Hai să fim serioși!! Totuși, mă bucur că au câștigat Războinicii!”;

„O luptă favorizată nu e pe drept învinsă!”, sunt doar câteva dintre comentariile de pe Facebook, ale fanilor Războinicilor sau ai emisiunii.

Fostul fotbalist Robert Niță, acuzații grave la adresa ”Survivor”

Robert Niță și-a spus părerea sinceră despre emisiunea ”Survivor”. Robert Niță a adus acuzații grave la adresa ProTV-ului. ”Mi se pare că îți testezi limitele un pic peste maxim. Nu știu dacă din comoditate, din teamă, dar dacă m-aș fi uitat cel puțin la o ediție întreagă aș fi refuzat”.

Robert Niță a povestit pe canalul său de Youtube cum a fost selectat pentru a participa la emisiunea ”Survivor”.

Fostul fotbalist a mărturisit că i se pare inuman ceea ce se întâmplă la Survivor. Acesta spune că a refuzat să se uite la emisiune, chiar dacă consideră ce este cel mai tare show din lume. Ceea ce nu îi place fostului fotbalist este că competiția testează limitele peste maxim.

Robert Niță: ”Mi se pare că îți testezi limitele un pic peste maxim”

”M-au sunat într-o după-amiază. „Suntem de la Pro TV și am vrea să avem o discuție cu tine. Am avea o propunere, dar întâi vrem să te cunoaște, să avem o discuție”. Le-am spus că nu sunt în localitate, dar a doua zi ne putem vedea fără probleme. Nu știam despre ce e vorba. M-au întrebat dacă știu despre ce este vorba, dacă am urmărit.

Le-am spus că nu m-am uitat la emisiune. Cred că dacă mă uitam, și vă spun în premieră, dacă mă uitam la precedentele sezoane refuzam propunerea pentru că pe alocuri mi se pare inuman ceea ce se întâmplă la Survivor. Nu degeaba este cel mai tare show din lume. Mi se pare că îți testezi limitele un pic peste maxim. Nu știu dacă din comoditate, din teamă, dar dacă m-aș fi uitat cel puțin la o ediție întreagă aș fi refuzat”, a spus Robert Niţă pe canalul său de YouTube.

citește și...