Ana Dobrovie, noi declarații după ce a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Publicul m-a taxat din cauza gurii mele mari”

15.02.2022, 15:16
Ana Dobrovie, noi declarații după ce a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Publicul m-a taxat din cauza gurii mele mari”
Ana Dobrovie, noi declarații după ce a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Publicul m-a taxat din cauza gurii mele mari”

Ana Dobrovie a făcut parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România”, însă a fost eliminată din competiție. Fosta concurentă de la show-ul respectiv a făcut noi declarații despre ”Survivor România”. ”Publicul m-a taxat din cauza gurii mele mari”, a afirmat aceasta la emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

În ediția din data de 8 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie a fost cea care a părăsit competiția ”Survivor România”. Fosta concurentă din echipa Războinicilor a făcut declarații despre ce a însemnat experiența ”Survivor România” pentru ea la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV.

”Mă simt foarte fericită că am revenit acasă. Îmi pare rău că am plecat de la Survivor, puteam să fac mai multe, mă vedeam câștigătoare, însă sunt foarte fericită că m-am reîntors acasă pentru că mi-era foarte dor de copilul meu. (…) Cel mai greu în această competiție a fost dorul de casă, mai ales că sunt mamă. E foarte greu să stai departe de cei dragi. (…) Mi-am găsit copilul foarte schimbat. În bine! Se joacă și mai mult, vorbește și mai mult. Mă bucur enorm”, a spus Ana Dobrovie.

Ana Dobrovie, noi declarații după ce a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Lumea s-a luat mai mult de mine din cauza aspectului meu fizic, adică a implatului meu mamar”

Ana Dobrovie a vorbit și despre motivul pentru care crede ea că telespectatorii au votat-o să iasă din competiția ”Survivor România: „Mă doare să văd și să aflu acum că eu am fost considerată ca fiind cea mai slabă punct de vedere sportiv. Într-adevăr eram lentă pe traseu… Lumea m-a taxat pentru că fiind olteancă am țint să fac un pic mai multă de ordine printre concurenți, dar uite că m-au decapitat! Cu siguranță dacă mai rămâneam în competiție puteam deveni mai bună. Aveam multe de arătat. Așa cum am mai zis puteam deveni câștigătoare”.

„În afara certurilor noastre, până la urmă m-am înțeles cu toți (…) Până la urmă suntem oameni cu toții. Eu sunt genul de persoană care mă aprind, apoi uit de certuri și las răutatea deoparte. Publicul m-a taxat din cauza gurii mele mari, însă din ce am citit acum pe internet lumea s-a luat mai mult de mine din cauza aspectului meu fizic, adică a implatului meu mamar. Pentru multă lume aceste operații sunt un subiect tabu. (…) Mă așteptam să fie greu, dar nu chiar atât de greu. (…) Zi de zi mi-era tot mai greu. Foametea, frigul… Toate m-au făcut să-mi fie greu”, a mai spus ea.

 

citește și...