Adelina Damian, despre experiența ”Survivor România”. ”Lucrurile astea te macină, te obosesc”

16.06.2021, 15:25
Adelina Damian, despre experiența ”Survivor România”. ”Lucrurile astea te macină, te obosesc”
Adelina Damian, despre experiența ”Survivor România”. ”Lucrurile astea te macină, te obosesc”

Adelina Damian, fostă concurentă la ”Survivor România”, a făcut declarații despre cum a fost competiția pentru ea, dar a vorbit și despre unii dintre concurenți.

Adelina Damian a făcut parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România”. Aceasta a fost eliminată din competiție.

Fosta concurentă de la ”Survivor România” a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană la emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D.

Adelina Damian, despre experiența ”Survivor România”. ”Nu ne puteam spăla cum trebuie”

Adelina Damian a explicat ce i s-a părut foarte greu în Republica Dominicană. de asemenea, aceasta a vorbit și despre relația cu Zanni, din echipa Faimoșilor, dar și despre cea cu Albert Oprea, din echipa Războinicilor.

„Cel mai greu lucru a fost faptul că nu ne puteam spăla cum trebuie. Lucrurile astea te macină, te obosesc. Legat de Albert, am rămas în relaţii bune. Am lăsat totul în urmă, nu am vrut să iau acasă lucrurile astea. Deşi el spune că e cu Dumnezeu, el m-a denigrat, a lăsat să se înţeleagă că între mine şi Zanni a fost mai mult decât o prietenie. Chiar m-a suprins, nu mă aşteptam să spună aşa ceva… Nu aveam cum să dorm cu Zanni, suntem filmaţi mereu, nu se poate face nimic la Survivor. În ceea ce o priveşte pe Elena, de acasă o vedeam falsă, teatrală. Dar când am ajuns acolo am început să vorbesc cu ea, dar mi-am schimbat părerea”, a afirmat Adelina Damian, citată de tvmania.ro.

„Eu nu am căutat să mă apropii de Zanni. Treaba cu Zanni e foarte simplă. Când am venit, la un joc, a doua zi, i-am zis: Zanni, eu te-am mai urmărit, aici te-ai schimbat foarte mult. Ești foarte simpatic. De atunci, ne mai permiteam niște glumițe. Apoi ne-am unificat, atunci am simțit să ne apropiem, mai mult el. Îmi aduc aminte de o seară, am cântat patru ore încontinuu. Eram doar noi doi, eram lângă echipele noastre. Oamenii se pot simți bine fără să existe ceva între ei”, a mai declarat Adelina Damian.

citește și...