Operația prin care a trecut Cristina Spătar. ”La mine a fost o stare mai gravă”

22.07.2022, 13:29
Operația prin care a trecut Cristina Spătar. ”La mine a fost o stare mai gravă”
Operația prin care a trecut Cristina Spătar

Cântăreața Cristina Spătar, în vârstă de 50 de ani, a trecut printr-o intervenție chirurgicală. Artista a explicat care a fost motivul pentru care a fost nevoie să fie operată. ”Am ajuns la Urgență , mi-au făcut un CT și doctorul mi-a recomandat operația. La mine a fost o stare mai gravă”, a spus Cristina Spătar.

Cristina Spătar a ajuns la spital zilele trecute. Artista a fost operată la Spitalul Panduri.

Artista a avut nevoie de intervenție chirurgicală din cauza unei sinuzite. Cristina Spătar a dat detalii, pentru click.ro, despre problemele cu care s-a confruntat.

Operația prin care a trecut Cristina Spătar. ”Mi-a fost frică se mă operez, dar durerile erau foarte mari”

“Mi-a fost frică se mă operez, dar durerile erau foarte mari! M-am îndopat cu antiinflamatoare. Mi s-a spus că e de la aerul condiționat din mașină, care este pornit mereu. Am ajuns la Urgență , mi-au făcut un CT și doctorul mi-a recomandat operația. La mine a fost o stare mai gravă! Mi-a descoperit o sinuzită la maxilarul de pe partea stângă”, a declarat Cristina Spătar pentru sursa citată anterior.


”M-a operat doctorul Zainea, cel mai bun medic, a fost o echipă de medici profesioniști, cărora vreau să le mulțumesc din toată inima! Tot personalul de aici a fost super, condiții excelente! Am stat singură într-un salon privat. Mi-au făcut anestezie, nu am simțit nimic. Am dormit toată ziua după! Acum respir foarte bine, aștept cântările!”, a mai spus vedeta.

Cristina Spătar e divorțată și are doi copii

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert.  Cristina Spătar a avut o relație cu Tiberiu Vărzaru, în vârstă de 26 de ani. Tiberiu Vărzaru și Cristina Spătar și-au început relația încă din vara lui 2016, la câteva luni de la divorțul vedetei.

Cristina Spătar  a povestit, la postul de televiziune Antena Stars, prin ce tratamente chinuitoare a trecut înainte de a deveni mamă. “Cred că Dumnezeu, cum să spun eu, a avut pentru mine șansa asta și mă bucur mult, mult de tot că am reușit să îmi îndeplinesc visul. După moartea mamei mele, cel mai mare vis al meu a fost să devin mamă și când cei din Germania mi-au spus că nu pot deveni mamă decât cu ajutorul fertilizării, a fost un șoc. Nu aș fi putut deveni niciodată mamă fără fertilizare in vitro”, a declarat Cristina Spătar.

 

Artista a făcut nouă fertilizări in vitro. „Am făcut nouă fertilizări. Inclusiv doctorița mea mi-a spus că sunt foarte ambițioasă. Cine a trecut prin așa ceva, știe ce înseamnă. E foarte solicitant psihic. Te deformează, dacă vrei. Unele se îngrașă, altele slăbesc, unele capătă celulită. Hormonii aceia mi-au făcut cadou o mare celulită, dar nu m-a interesat la momentul respectiv. Mi-a fost foarte greu în perioada în care am născut. Într-adevăr, a existat depresie după nașterea copiilor, depresie specifică perioadei. După aceea a fost o perioadă foarte dureroasă puțin înainte de divorț și după divorț”, a mai mărturisit vedeta.

citește și...