“OnlyFans mi-a salvat viața. Câștig 50.000 de lire sterline pe an din vânzarea pozelor sexy”. Povestea femeii care a fost diagnosticată cu o boală autoimună rară

06.08.2022, 12:56

Rachael Huckle, în vârstă de 35 de ani, a apelat la OnlyFans după ce a fost diagnosticată cu o afecțiune medicală rară. Femeia a declarat că tratamentul medical i-a salvat viața – iar acum câștigă 50.000 de lire sterline pe an. “Înainte de a merge la un tratament privat, nu mergeam și abia mâncam. De mai multe ori m-am trezit fără să pot respira”.

O femeie și-a deschis o pagină OnlyFans pentru a acoperi costurile facturilor medicale câștigă acum 50.000 de lire sterline pe an – și a declarat că aderarea la platforma pentru adulți i-a salvat viața.

Rachael Huckle a fost diagnosticată anterior cu o boală autoimună rară și a avut nevoie de tratament privat, potrivit dailystar.co.uk.

Femeia câștigă 50.000 de lire sterline pe an și îi ajută pe alții

Pentru că trebuia să găsească o modalitate de a face bani rapid, ea a apelat la OnlyFans pentru a câștiga niște bani, iar acum încasează mii de lire sterline pe lună.

Astfel, ea a putut în sfârșit să obțină tratamentul privat de care avea nevoie pentru afecțiunea care îi împiedicase pe medici cu ani în urmă.

“Nu vedeam o cale de ieșire, dar eu sunt dovada că există una”

Tânăra de 35 de ani susține că cei 408 abonați lunari, care plătesc pentru a-i vedea fotografiile sexy, i-au salvat viața, finanțându-i tratamentele medicale de 1.500 de lire sterline pe lună.

Afecțiunea sa – pemfigus – a provocat apariția unor bășici dureroase în tot sistemul digestiv al lui Rachael, inclusiv în gură, nas, gât și intestine.
Rachael, cunoscută online sub numele de Ivy Tenebrae, își folosește acum banii de la OnlyFans pentru a absolvi un curs de consiliere, astfel încât să poată sprijini și alte persoane cu boli autoimune rare.

Creatorul de conținut pentru adulți din Wrexham, Țara Galilor, a declarat: “Înainte de a merge la un tratament privat, nu mergeam și abia mâncam. De mai multe ori m-am trezit fără să pot respira. Am pierdut atât de mult în greutate încât am ajuns la punctul în care aș fi murit dacă nu făceam ceva.

Datorită vânzării de fotografii picante, nu numai că am reușit să primesc tratament privat pentru o afecțiune rară, dar mi-am putut permite o proprietate. OnlyFans mi-a oferit posibilitatea de a trăi o viață normală. Acum vreau să încerc să dau ceva înapoi celor care trec prin ce am trecut eu, care au simțit că nu are rost să continue”.

Rachael a fost internată pentru prima dată în spital la vârsta de nouă ani din cauza faptului că se confrunta cu infecții renale regulate. De asemenea, simțea dureri în gât în timp ce mânca și avea dificultăți la înghițire.

Rachael și-a petrecut următorii nouă ani din viață în spital pentru că nimeni nu a putut să-i diagnosticheze boala “misterioasă”. Din cauza dificultăților sale de a mânca, greutatea ei a scăzut și a fost diagnosticată greșit cu o tulburare de alimentație.

“Era incredibil de dureros să înghit”

Ea a continuat: “Simțeam că am ceva permanent în gât și era incredibil de dureros să înghit. Am fost acolo pentru toată adolescența mea – mi-am petrecut Crăciunul și zilele de naștere în spitale. Teama de a mânca a provocat o frică și am fost diagnosticată cu anorexie. Am fost trimisă la specialiști din toată țara și nimeni nu a reușit să afle ce era în neregulă.”

Rachael și-a deschis pagina în 2019 și, de atunci, a acumulat peste 400 de urmăritori pe pagina sa OnlyFans. Ea câștigă în medie 4.000 de lire sterline pe lună vânzându-și fotografiile și se află în primele trei locuri pe site. Datorită banilor care îi vin, ea a putut să plătească un tratament privat și să ajungă la fondul bolii sale cu un diagnostic oficial.

 

 

citește și...