“Colegii din școală m-au influențat să îmi fac o schimbare de look de 33.000 de lire sterline. Acum câștig 83.000 de lire sterline pe OnlyFans”

29.07.2022, 19:19

Lola Tessa spune că înscrierea pe OnlyFans a ajutat-o să se simtă “validată” după ce în adolescență a fost hărțuită din cauza înfățișării sale – iar acum face până la 83.000 de lire sterline pe lună pe site. “În liceu, eram ca un paria. Nu primeam deloc atenție din partea bărbaților. Aveam o față foarte lată. Fetele populare mă agresau mult”.

O femeie care susține că a fost hărțuită din cauza înfățișării sale în timpul școlii a spus că s-a amuzat recent, deoarece acum bărbații îi cad la picioare – și câștigă până la 83.000 de lire sterline pe lună pe OnlyFans.

Lola Tessa, în vârstă de 24 de ani, s-a descris ca fiind o singuratică în liceu când era adolescentă și a spus că a fost hărțuită fără încetare de “fetele populare” pentru că avea “fața lată”, potrivit mirror.co.uk.

Femeia a renunțat să studieze din cauza hărțuirii

Modelul, care este din Canada, dar a crescut în Hong Kong, a susținut chiar că hărțuirea a fost atât de severă încât s-a mutat înapoi în Canada în încercarea de a scăpa de ea, înainte de a renunța în cele din urmă la liceu fără a absolvi la vârsta de 16 ani.

Lola a lucrat apoi în diverse slujbe ciudate pentru a face bani și a început să facă webcaming la 19 ani, unde a văzut atenția pe care o primea ca pe o “validare” a faptului că era atractivă.

“Aveam o față foarte lată. Fetele populare mă agresau mult”

Femeia crede că bătăușii din școală “au jucat un rol important” în actuala ei carieră și spune că meseria ei i-a dat mai multă încredere în sine decât ar fi crezut vreodată că va avea.

Ea a spus: “În liceu, eram ca un paria. Nu primeam deloc atenție din partea bărbaților – acum am o mulțime. Cred că asta ar putea fi un lucru bun, cu siguranță este foarte reconfortant.

Aveam o față foarte lată, pătrată, dinți strâmbi , așa că fetele populare mă agresau mult. Nu eram foarte populară, iar aspectul meu fizic era un mare punct de intimidare.”

Pe lângă faptul că i-au sporit încrederea în sine, banii câștigați de Lola i-au permis să plătească pentru filler și botox în 2018, despre care susține că au ajutat-o să își facă fața să pară mai subțire și au făcut ca mai mulți bărbați să o abordeze “peste noapte”.

De când și-a lansat contul OnlyFans, modelul a plătit, de asemenea, o operație la sâni și fațete dentare, la un cost total de 40.000 de dolari (33.000 de lire sterline).

Ea a adăugat: “Am vrut o față mai tipică unei fete mai populare și acum am una. Când eram mică, credeam că așa arătau oamenii mai buni și mai populari.

Acum arăt ca o fată populară – am în continuare aceeași personalitate și am mult mai multă încredere în mine și sunt mai sigură pe mine. Cred că a fi drăguță este foarte validant pentru mine. Vreau să am acel moment la reuniunea din liceu când intru și toată lumea se uită de două ori.”

Lola – care are 60.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram @misslolatessa – câștigă acum până la 100.000 de dolari (82.840 de lire sterline) pe lună pe OnlyFans, și a câștigat chiar și suma uluitoare de 3.500 de dolari (2.900 de lire sterline) într-o singură zi pe site.

Fotomodelul spune că se simte mai fericită în sine după ce s-a supus procedurilor cosmetice și spune că “a parcurs un drum lung” de pe vremea când era la școală.
Ea a spus: “Este minunat să fiu unde sunt acum. Ori de câte ori mă duc la petreceri, cel puțin trei băieți mă abordează. Oamenii vin la mine pe stradă, se strecoară în DM-uri pe Instagram și mă complimentează peste tot pe unde merg.

“Nu este nimic ca atunci când eram în liceu. Am parcurs un drum foarte lung de la momentul în care băieții nu ar fi fost văzuți morți cu mine. Acum este foarte des, până la punctul în care nu este nimic special dacă se întâmplă.”

citește și...