Olimpia Melinte din serialul ”Vlad” este însărcinată pentru a doua oară

29.10.2020, 13:20
Olimpia Melinte din serialul ”Vlad” este însărcinată pentru a doua oară
Olimpia Melinte din serialul ”Vlad” este însărcinată pentru a doua oară

Actrița Olimpia Melinte, cunoscută din serialul de televiziune ”Vlad”, de la Pro TV, a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară.

Olimpia Melinte urmează să devină mămică pentru a doua oară, potrivit revistei Viva. Actrița din serialul ”Vlad” este mama unui băiețel, Sasha, care are șase ani.

”Nu știu dacă pandemia, dar perioada asta mi-a adus unul dintre cele mai frumoase daruri, pe care îl așteptam deja de multă vreme: o sarcină, iar asta compensează cu toate proiectele pe care nu le-am mai făcut, cu toate întâlnirile, plecările și repetițiile care nu s-au mai întâmplat. A fost o perioadă grea, în care m-am luptat și cu grijile, și cu decepțiile profesionale, care au intervenit în urma restricțiilor de călătorie, și cu multe alte neîmpliniri care au derivat cumva din problemele cu care se confruntă societatea. Dar acest bebeluș, care crește acum în mine, mi-a adus liniștea și echilibrul de care aveam nevoie și speranța că, totuși, mai devreme sau mai târziu, va fi bine”, a declarat Olimpia Melinte pentru sursa mai sus-menționată.


Cum au fost primele luni de sarcină pentru Olimpia Melinte


Actrița a explicat că primele luni de sarcină au fost destul de dificile.

”Uf! A fost foarte greu. Primele trei luni mi-au dat mari bătăi de cap. Îmi părea așa de rău că nu mă puteam bucura realmente de ceea ce mi se întâmplă! Au fost grețuri, imposibilitatea de a mânca și o sensibilitate foarte mare la orice fel de miros, așa că singurul loc în care mă simțeam bine era afară, la aer curat. Doar că, ironia sorții, acolo nu eram în siguranță. Dar acum deja mă simt mult mai bine și mă pot bucura de mica mea minune”, a spus vedeta.

Întrebată despre sexul viitorului bebeluș, Olimpia Melinte a menționat: ”Încă nu știm. La ecografia de primul trimestru nu a vrut sa ni se arate. E un bebeluș timid sau pur și simplu îi place să păstreze suspansul!”.

citește și...