Olimpia Melinte, despre revenirea pe platourile de filmare. ”Mă pot întoarce repede înapoi pe set oricând după naștere”

17.11.2020, 10:01
Olimpia Melinte, despre revenirea pe platourile de filmare. ”Mă pot întoarce repede înapoi pe set oricând după naștere”
Olimpia Melinte, despre revenirea pe platourile de filmare. ”Mă pot întoarce repede înapoi pe set oricând după naștere”

Actrița Olimpia Melinte a mărturisit că se poate întoarce rapid pe platourile de filmare după ce va aduce pe lume cel de-al doilea copil.

Olimpia Melinte urmează să devină mămică pentru a doua oară. Actrița din serialul ”Vlad” este mama unui băiețel, Sasha, care are șase ani. Vedeta a dezvăluit că va naște în primăvara anului viitor. Olimpia Melinte vrea să se întoarcă rapid pe platourile de filmare după ce va da naștere celui de-al doilea copil.  Vedeta a mărturisit, însă, că își dorește și să stea câteva luni cu bebelușul.

„Încă nu mi-am propus nimic. Meseria noastră este destul de flexibilă așa că știu că mă pot întoarce repede înapoi pe set oricând după naștere. Știu că îmi doresc câteva luni în care să stau cu bebelușul, deja visez la zilele în care ne vom plimba, vom lenevi și vom descoperi lumea împreună”, a declarat Olimpia Melinte pentru tvmania.ro.

Olimpia Melinte, despre primele luni de sarcină

Actrița Olimpia Melinte a mărturisit că primele luni de sarcină au fost dificile și că nu s-a simțit deloc bine.

De asemenea, vedeta din serialul ”Vlad”, de la postul de televiziune Pro TV,  a mai dezvăluit că cea de-a doua sarcină a fost o surpriză atât pentru ea, cât și pentru partenerul său de viață.

„Ne doream de ceva timp, dar nu ne așteptam să vină acum. A fost o surpriză pentru amândoi, dar vestea ne-a adus foarte multă bucurie și emoții. Primele luni au fost foarte complicate, m-am simțit foarte rău, dar acum, deja după patru luni încep să mă simt mult mai bine și pot să mă reîntorc plină de energie la proiectele pe care le-am lăsat să mă aștepte”, a mai spus Olimpia Melinte pentru sursa citată.

Olimpia Melinte are deja lista cu nume pentru bebeluș

Vedeta a povestit că s-a gândit deja la nume pentru viitorul bebeluș.

Actrița a spus, într-un interviu recent, și cu ce propuneri în acest sens a venit băiețelul său.

”Avem liste de nume, dar încă nu am ales, așteptăm momentul când vom afla sexul bebelușului ca să ne putem decide. Dar unul dintre cele mai amuzante momente a fost când l-am întrebat pe Sasha ce nume și-ar dori pentru bebeluș? Iar el ne-a spus că vrea să-l cheme Luca, noi i-am explicat că oricum îl va chema Luca, pentru că ăsta este numele nostru de familie, iar el ne-a răspuns: „Nu, n-ați înțeles voi! Vreau să-l cheme Luca, Luca Modric, ca pe fotbalistul de la Real Madrid. Atunci am decis că cel mai bine ar fi să luăm noi decizia în ceea ce privește alegerea numelui, deoarece, pentru fetiță, avea varianta de Sia, așa cum se numește cântăreața”, a explicat ea.

citește și...