Octavia Geamănu se confesează. ”Munceam foarte mult să demonstrez că merit să evoluez profesional, că merit un salariu mai bun”

09.08.2022, 13:48
Octavia Geamănu se confesează. ”Munceam foarte mult să demonstrez că merit să evoluez profesional, că merit un salariu mai bun”
Octavia Geamănu se confesează

Octavia Geamănu și-a amintit de perioada în care s-a angajat la postul de televiziune Antena 1, unde ani de zile a prezentat Observatorul. Despre acea perioadă din viața sa a făcut câteva dezvăluii vedeta pe contul său de pe o rețea de socializare. ”Munceam foarte mult să demonstrez că merit să evoluez profesional, că merit un salariu mai bun”, a spus ea.

Octavia Geamănu a prezentat jurnalul de știri de la Antena 1 mult timp, însă de ceva vreme nu mai apare la TV. În plan personal, Octavia Geamănu este căsătorită cu  muzicianul Marian Ionescu, împreună cu care un băiețel, Andrei.

Despre perioada în care s-a angajat la Antena 1 și-a amintit Octavia Geamănu, care a povestit câteva amănunte mai puțin cunoscute din viața sa de atunci., mărtuisind că muncea atât de mult încât nu mai avea timp de absolut nimic, nici de familie, nici de prieteni.

Octavia Geamănu se confesează. ”M-a sunat mama și am certat-o pentru că nu m-a educat să fiu și eu mai… puțin corectă, să pot să aleg drumul mai ușor”

”Acum vreo 18 ani, pe vremea cand ma angajasem la Antena 1 si munceam foarte mult sa demonstrez ca merit sa evoluez d.p.d.v. profesional, ca merit un salariu mai bun, eram, de multe ori, intr-atat de obosita incat nu mai aveam energie nici macar sa vorbesc cu parintii la telefon atunci cand ma sunau. Nu se punea problema sa mai vorbesc cu prietenii, ori sa ne intalnim macar de sarbatori, pentru ca eu munceam tot timpul”, a povestit Octavia Geamănu pe contul său de pe o rețea de socializare.

”Si-mi amintesc o zi de-atunci, pe cand asteptam autobuzul 331 in statie la Aviatorilor, intr-o zi tare ploioasa, ca m-a sunat mama si am certat-o pentru ca nu m-a educat sa fiu si eu mai… putin corecta, sa pot sa aleg drumul mai usor. N-a mai apucat sa spuna nimic in momentul acela mama pentru ca in secunda doi mi-a fost furat telefonul din mana, de la ureche. Ce vreau sa spun e ca in ziua aceea, prin ploaia torentiala, ramasa si fara telefon, m-am rugat din tot sufletul sa vina o vreme in care sa am… timp. Culmea, nu bani, ci timp! Caci la fel ca si acum timpul mi se pare cel mai pretios dar. Am simtit sa va scriu randurile astea asezate in dreptul acestei imagini, dupa ce m-a intrebat Andrei ce inseamna sa fii sarac si bogat. Fiecare are propria masura despre saracie si bogatie, putini au si-o dreapta masura. Daca as da timpul inapoi, n-as schimba nici macar un gand”, a adăugat aceasta.

citește și...