Octavia Geamănu s-a cununat religios cu Marian Ionescu, în mare secret! Ce rochie de mireasă a purtat prezentatoarea tv

26.01.2020, 13:49
Octavia Geamănu s-a cununat religios cu Marian Ionescu, în mare secret! Ce rochie de mireasă a purtat prezentatoarea tv
Octavia Geamănu s-a cununat religios cu Marian Ionescu, în mare secret! Ce rochie de mireasă a purtat prezentatoarea tv

Octavia Geamănu s-a cununat religios cu Marian Ionescu, liderul formației Direcția 5, în mare secret! Evenimentul a avut loc sâmbătă, 25 ianuarie, la o biserică din Capitală.

Prezentatoarea știrilor de la Antena 1 și artistul i-au avut alături la nuntă pe fiul lor, Andrei, în vârstă de trei anișori, rudele și prietenii apropiații.

Octavia Geamănu s-a cununat religios cu Marian Ionescu, în mare secret!

La nicio o zi de la fericitul eveniment, au apărut și primele imagini cu cei doi proaspăt însurăței. Pentru cea mai frumoasă zi din viața sa, Octavia Geamănu a optat pentru o rochie de mireasă simplă, dar extrem de sofisticată.

Vedeta tv a mărturisit că ea și tatăl copilului său s-au decis să facă cununia religioasă la începutul acestui an. Drept urmare, Octavia a recunoscut că și-a cumpărat rochia de mireasă cu doar o zi înainte de eveniment. Nașii celor doi au fost Dinu Săraru și Ticu Alexe.

‘La inceputul anului ne-am decis, fara sa stam vreun pic pe ganduri, sa facem cununia religioasa cat mai curand. In stilul nostru ??‍♀️. Nu recomand!?A doua zi chiar nu se putea. Nu de alta, dar imi lipsea rochia de mireasa simpla si superba pe care mi-o doream brusc?. Insa, mai mereu, cel putin in cazul meu, lucrurile se aseaza.

De multe ori chiar in ultimul moment. Multumesc Rosa Clará Romania pentru rochia in care m-am simtit asa cum isi doreste orice femeie care ajunge in fata altarului: magnific! ❤️? O sa revin azi cu poze. As vrea sa ma abtin, dar parca vad ca o sa postez toata saptamana!? Ma-ntelegeti, nu??? S-aveti zi cu bucurii! A, pentru inceput, las aici materialul filmat de colegii mei pentru Observator , carora le multumesc pentru cuvintele frumoase, montaj, etc??”, a scris Octavia Geamănu pe Instagram.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au cununat civil în urmă cu 5 ani, pe 31 ianuarie 2015, la Starea Civilă din Galați.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

La inceputul anului ne-am decis, fara sa stam vreun pic pe ganduri, sa facem cununia religioasa cat mai curand. In stilul nostru ??‍♀️. Nu recomand!?A doua zi chiar nu se putea. Nu de alta, dar imi lipsea rochia de mireasa simpla si superba pe care mi-o doream brusc?. Insa, mai mereu, cel putin in cazul meu, lucrurile se lamuresc. De multe ori chiar in ultimul moment. Multumesc @rosaclara_romania pentru rochia in care m-am simtit asa cum isi doreste orice femeie care ajunge in fata altarului: magnific! ❤️? O sa revin azi cu poze. As vrea sa ma abtin, dar parca vad ca o sa postez toata saptamana!? Ma-ntelegeti, nu??? S-aveti zi cu bucurii! A, pentru inceput, las link in bio cu materialul filmat de colegii mei pentru @observatorantena1 , carora le multumesc pentru cuvintele frumoase, montaj, etc??.

O postare distribuită de Octavia (@octaviageamanu) pe

citește și...