Octavia Geamănu, detalii din mariajul cu Marian Ionescu. ”Eu am înţeles că multe cupluri nu mai sunt împreună după pandemie”

25.06.2021, 12:51
Octavia Geamănu, detalii din mariajul cu Marian Ionescu. ”Eu am înţeles că multe cupluri nu mai sunt împreună după pandemie”

Prezentatoarea de știri Octavia Geamănu a făcut dezvăluiri din mariajul cu Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5. Vedeta a explicat
cum a fost perioada de pandemie de coronavirus pentru cuplul lor. ”Eu am înţeles că multe cupluri nu mai sunt împreună după pandemie. Pentru noi, până şi aici a fost ca înainte”, a afirmat ea.

Octavia Geamănu prezintă jurnalul de știri din weekend de la Antena 1. În plan personal, Octavia Geamănu este căsătorită cu  muzicianul Marian Ionescu, împreună cu care un băiețel, Andrei.

Vedeta a vorbit, în cadrul unui interviu pentru  okmagazine.ro cum a fost perioada de pandemie de coronavirus, î care au stat mai mult împreună, pentru ea și partenerul său de viață.

Octavia Geamănu, detalii din mariajul cu Marian Ionescu. ” Suntem la fel ca altădată, dar cu un băieţel care a învăţat să vorbească şi care aleargă”

”Eu am înţeles că multe cupluri nu mai sunt împreună după pandemie. Pentru noi, până şi aici a fost ca înainte. Având un spaţiu care ne permitea şi înainte, şi în prezent să nu ne sufocăm şi să nu stăm conectaţi non stop unul la nevoile celuilalt, nu ne-am schimbat nici din punctul ăsta de vedere. Spune tu, Marian, suntem altfel? Suntem la fel ca altădată, dar cu un băieţel care a învăţat să vorbească şi care aleargă. Eu eram tot timpul cu el şi înainte, deci nu a simţit deloc absenţa mea. Într-adevăr, s-a ataşat şi mai mult de Marian, căci el era plecat mai mult. Iar acum îşi petrec tot timpul împreună”, a declarat Octavia Geamănu.

Prezentatoarea a vorbit și despre eventualitatea de a deveni din nou mămică: ”Ne-am gândit doar că e greu să poţi fi aproape de un copil şi să-i acorzi un sprijin emoţional, în primul rând. Altfel, este uşor să faci copii să crească cu bone, bunici etc. Noi ne dorim să fim prezenţi lângă Andrei, să crească cu noi, să descopere cu noi viaţa, nu cu ajutoare. Ori asta presupune foarte mult timp, răbdare şi energie… Să ştii că l-am întrebat dacă ar vrea o soră sau un frate şi a zis că nu. Ştie ce înseamnă asta şi nu ar vrea aşa ceva”.

citește și...