Octavia Geamănu, detalii din mariajul cu Marian Ionescu. ”Nu e uşor să stai cu mine sub acelaşi acoperiş”

26.02.2022, 16:14
Octavia Geamănu, detalii din mariajul cu Marian Ionescu. ”Nu e uşor să stai cu mine sub acelaşi acoperiş”
Octavia Geamănu, detalii den mariajul cu Marian Ionescu. ”Nu e uşor să stai cu mine sub acelaşi acoperiş”

Prezentatoarea de știri Octavia Geamănu adat detalii din mariajul cu Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, împreună cu care are un copil. Aceasta a povestit cum a fost relația lor pe durtata pandemiei de coronavirus. ”Nu e uşor să stai cu mine sub acelaşi acoperiş. Dar unde e dragoste… e”, a mărturisit vedeta de televiziune.

Octavia Geamănu prezintă jurnalul de știri de la Antena 1. În plan personal, Octavia Geamănu este căsătorită cu  muzicianul Marian Ionescu, împreună cu care un băiețel, Andrei.

Vedeta de televiziune a povestt, pentru okmagazine.ro, cum a fost relația ei și a soțului său pe durata pandemiei de coronavirus.

Octavia Geamănu, detalii din mariajul cu Marian Ionescu. ”Niciodată, adunaţi aceşti 15 ani de când îl cunosc pe Ionescu, nu am petrecut atâta timp împreună”

”În casă nu am simţit vreo apăsare. Singurele aspecte negative au fost cele care ne împiedicau să ne vedem rudele, părinţii şi cele care aveau legătură cu viaţa socială a lui Andrei. În rest, am rezistat destul de bine, psihic, emoţional. Niciodată, adunaţi aceşti 15 ani de când îl cunosc pe Ionescu, nu am petrecut atâta timp împreună. Am supravieţuit. Cel puţin, eu… E mai rezistent decât credeam.  Nu e uşor să stai cu mine sub acelaşi acoperiş. Dar unde e dragoste… e”, a declarat Octavia Geamănu.

Despre gesturile romantice cu care o surprinde soțul său, Marian Ionescu, Octavia Geamănu a spus: ”Când m-am măritat, i-am zis că nu vreau să mergem în luna de miere pentru că eu îmi doresc o viaţă de miere, nu o lună. Aş crede că a păţit ceva dacă ar veni la mine cu un cadou într-o anumită zi din calendar. Dar da, încă sunt surprinsă când primesc ceva minunat pur şi simplu pentru că azi e joi înainte de vineri, ori că a văzut într-o vitrină ceva ce a considerat că mi se potriveşte şi ăsta e un motiv suficient de bun încât să mi-l ofere cadou. Mie aşa îmi place”.

citește și...