Obiceiul bizar pe care l-a avut Jean de la Craiova. ”I-am ars în curte, într-o găleată”

25.11.2021, 14:05
Obiceiul bizar pe care l-a avut Jean de la Craiova. ”I-am ars în curte, într-o găleată”
Obiceiul bizar pe care l-a avut Jean de la Craiova. ”I-am ars în curte, într-o găleată”

Jean Dumitrache, cunoscut mai bine sub numele de scenă Jean de la Craiova, a ascos la iveală un amănunt mai puțin știut despre el. Acesta explicat ce obicei a avut la un moment dat. ”I-am ars în curte, într-o găleată”, a povestit cântărețul, în vârstă de 50 de ani, la o emisiune de la postul de televiziune Kanal D.

Jean de la Craiova, pe numele său real Jean Dumitrache, a fost prezent în platoul emisiunii ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D.

Artistul a vorbit, printre altele, și despre obiceiul bizar de a-și arde șosetele după ce le încălța o singura dată sau maxim de două ori.

Obiceiul bizar pe care l-a avut Jean de la Craiova. ”Într-adevăr,nu port de doua ori aceeași pereche de ciorapi”

“Înainte ardeam, dar nu în fiecare zi. Nu îmi placea să stiu că îi las acolo și îi iau alții, aveam eu așa…într-adevăr,nu port de doua ori aceeași pereche de ciorapi. Astăzi îi iau și îi spală și îi mai iau o data. Ciorapii din ziua de azi sunt făcuți de unica folosință. Îi speli o data și se duc la călcai. Nu îmi plac când se alesc la călcai. I-am ars la curte, într-o găleată…dar acum nu mai! Nu îmi placea să bage cineva piciorul unde îl bagăm eu. În soba cu ei!”, a mărturisit Jean de la Craiova, citat de kanald.ro.

La aceeași emisiune, Jean de la Craiova și-a amintit și de greutățile de caree a avut parte în copilărie.

“Erau timpuri și timpuri. A fost o perioadă în care tata era maistru și avea sub ordine 216 femei. Poți să fii eunuc și tot îți mai scapă ochii. S-a întâmplat ceva cu o femeie de acolo și părinții s-au despărțit, iar eu cu frații mei am rămas cu mama și era greu să te ții de școală, cu pachete pentru toți. Nu mai făcea față. Eram mic, dar mi-am dat seama că trebuie să fac ceva. La parterul blocului în care stăteam era un magazin de mobilă. M-am dus și m-am rugat să fac orice pentru 25 de lei pe zi. Strângeam hârtii, măturam și primeam bănuții. Cu ei treceam strada și era un aprozar și luam cartofi, fasole să ne facă mama de mâncare. În fiecare zi primeam câte o fisă de 5 lei. 15 lei pe zi toți frații să-i avem să ne luăm pachet la școală. Adică luam un baton de 3 lei și 2 lei un lapte și băgam în ghiozdan. De multe ori nu aveam posibilitățile astea. Ne-a fost greu câțiva ani până ne-am mărit și fratele meu s-a angajat, eu mă mai descurcam, de la măturător la mobila, am început să merg la etaj să montez și primeam mai mult”, a povestit cântărețul, potrivit wowbiz.ro.

 

citește și...