Ce soluție a găsit Oase ca să-și salveze barul din centrul Capitalei

26.05.2020, 13:57
Ce soluție a găsit Oase ca să-și salveze barul din centrul Capitalei
Ce soluție a găsit Oase ca să-și salveze barul din centrul Capitalei

Oase, co-prezentatorul de la emisiunea ”Asia Express”, deține un bar în centrul Capitalei. Acesta a găsit o soluție pentru a face ca afacerea să meargă și în această perioadă.

Oase, pe numele său real Ionuţ Dongo, a reușit să câștige sezonul 2 ”Asia Express – Drumul Elefantului”, alături de CRBL.  După ce a câșștigat competiția respectivă, Oase și-a deschis un bar în centrul Capitalei. despre afacerea lui, Oase ținea să precizeze într-un interviu că nu a deschis barul împreună cu CRBL, ci cu niște prieteni de-ai săi.

Potrivit click.ro, Oase s-a adaptat restricțiilor pandemiei și vinde, la barul Kuma, doar băuturi pe care clienții le pot lua la pachet. Barul său serveşte cafea, limonadă, bere, cocktail-uri, însă doar în regim de “take-away”, localul de pe strada Colței fiind deschis zilnic, de la 12.00, la 19.00.

Prietenia cu CRBL s-a stricat după ”Asia Express”

Prietenia lui CRBL cu Oose s-a destrămat după ce au câștigat premiul de 30.000 de euro în cel de-al doilea sezon al show-ului ”Asia Express”, de la Antena 1.


”La Asia Express hai să vă spun eu cum stă treaba. L-am scos la înaintare, retrâgându-mă din toate discuțiile importante, făcându-l să fie clovn, eu fiind foarte atent în declarații, eu făcând jocuri de culise, adică analizând echipele, ținându-l departe, făcând toate probele cu cap. Pe el l-am lăsat să fie clovnul de serviciu. L-am lăsat să mă binedispună. L-am lăsat să iasă în față, să fie cineva. Pentru că nu am crezut că mă va trăda”, dezvăluia CRBL.

”Ai șters cu buretele tot ce am făcut eu frumos și bine pentru tine în acești 15 ani. Te duci la Asia Express și le arăți oamenilor că ai terminat doar liceul, că nu ai cuvintele la tine? Că nu mai poți să fii atât de amuzant atunci când nu există un om care să-ți ridice la plasă exact ce trebuie?”, mai spunea artistul.

citește și...