Oase, despre ruptura dintre el și CRBL. ”Îmi pare rău că ne-am certat, dar eu am încetat să mai vorbesc cu el, indiferent de ce”

04.03.2022, 17:14
Oase, despre ruptura dintre el și CRBL. ”Îmi pare rău că ne-am certat, dar eu am încetat să mai vorbesc cu el, indiferent de ce”
Oase, despre ruptura dintre el și CRBL. ”Îmi pare rău că ne-am certat, dar eu am încetat să mai vorbesc cu el, indiferent de ce”

Oase, co-prezentatorul de la emisiunea ”Asia Express”, a făcut declarații despre relația cu CRBL, cel alături de care a ieșit învingător în cfea de-a doua ediție a show-ului de la Antena 1. Cei doi s-au înțeles foarte bine, însă ulterior relația lor de prietenie s-a destrămat. ”Îmi pare rău că ne-am certat, dar eu am încetat să mai vorbesc cu el, indiferent de ce”, a spus Oase în cadrul unui podcast.

Oase, pe numele său real Ionuţ Dongo, a reușit să câștige sezonul 2 ”Asia Express – Drumul Elefantului”, alături de CRBL. După ce a câștigat competiția respectivă, Oase și-a deschis un bar în centrul Capitalei. Ulterior, acesta a devenit co-prezentator al emisiunii ”Asia Express”. După câștigarea show-ului de la Antena 1, prietenia dintre Oase și CRBL s-a destrămat. Dacă CRBL a făcut numeroase declarații despre ruptura dintre el și Oase, acesta din urmă a preferat să păstreze discreția.

Acum, Oase a fost invitat la podcastul produs și găzduit de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu’”, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, unde a făcut declarații despre ce s-a întâmplat între el și CRBL.

Oase, despre ruptura dintre el și CRBL. ”La cât de încăpățânat e, eu cred că și-a blocat creierul să nu mă mai vadă vreodată vizual”

„Pot să spun că este o dezamăgire. Dacă el vrea să ne punem să vorbim, eu sunt pentru. Îmi pare rău că ne-am certat, dar eu am încetat să mai vorbesc cu el, indiferent de ce. Ideea este că da, îi știam familia, copilul. Eu am suferit. La cât de încăpățânat e, eu cred că și-a blocat creierul să nu mă mai vadă vreodată vizual”, a spus oase, potrivit revistei Avantaje.

 

Oase a făcut referire și la o înregistrate viodeo pe care CRBL a făcut-o la un moment dat, în care îl ataca și îl acuza de trădare: ”Eu nu i-am mai răspuns lui în prima fază pentru ce s-a întâmplat. La videoclipul ăla pe care l-a făcut cu diss-ul, eu am fost foarte dezamăgit. Poate chiar l-a durut și așa s-a exprimat el. Băi, dar nu face asta după atâta timp, vino și vorbește cu mine dacă vrei. Eu nu am mai vorbit deloc cu el de atunci. M-a dezamăgit intrarea asta de videoclip.

Din punctul meu de vedere, el s-a făcut de râs, el a greșit. Drept urmare, și el s-a simțit prost, a dat un interviu în care el stătea pe canapea și pe care l-a șters două zile mai târziu. Lumea a reacționat la chestia asta. Consider că nu ar fi trebuit să facă niciuna dintre ele. Be a man! (Fii bărbat). Opinia publică, când e o treabă personală pentru mine, nu mă interesează. Eu dorm foarte liniștit noaptea, atât pot să zic. Eu știu ce am făcut și ce nu am făcut”.

citește și...