Oana Zăvoranu vrea să intre din nou în politică. ”Sunt pregătită să conduc cu cap țara asta. Eu am demonstrat că pot!”

30.03.2022, 13:21
Oana Zăvoranu vrea să intre din nou în politică. ”Sunt pregătită să conduc cu cap țara asta. Eu am demonstrat că pot!”
Oana Zăvoranu, despre operațiile estetice. ”Tot îmi fac o îmbunătățire fizică”

Oana Zăvoranu vrea să intre din nou în politică. Bruneta  are planuri mari și țintește  la funcția de președinte al României. ”Sunt pregătită să conduc cu cap țara asta.(…) Nu e o glumă. oamenii văd în mine un lider și este evident că au și de ce. Eu am demonstrat că pot!”

Oana Zăvoranu este mai hotărâtă ca oricând să se implice în politică.  “Querida” vrea să candideze la alegerile prezidențiale din 2024.

Bruneta spune că tot mai mulți români îi cer să candideze pentru că văd în ea un lider autentic, vedeta subliniind că a demonstrat că este capabilă să conducă țara cu cap.

Oana Zăvoranu vrea să intre din nou în politică

Întrebată care ar fi cel mai bun lucru care se poate întâmpla în România, Oana Zăvoranu a spus că cel mai bun lucru ar fi să devină președinte al României

„Să devin președintele țării. (…) Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024. Sunt prea mulți oameni care mă roagă să fac asta. Sunt pregătită să conduc cu cap țara asta.(…) Nu e o glumă. Mesajele de genul acesta sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii văd în mine un lider și este evident că au și de ce. Eu am demonstrat că pot!”, a declarat Oana Zăvoranu, potrivit Wowbiz.

“Querida” va lansa o carte

Mai mult, Oana vrea să scrie o carte despre viața ei și spune că anul următor, în toamnă, o va lansa.
„Este un vis mai vechi de-al meu. Coincidența este că am vobit cu cineva chiar azi despre proiectul ăsta…Așa că eu zic că tot în toamenă o să fie lansată pentru voi toți”, a mai dezvăluit Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram.

Când s-a mai implicat Oana Zăvoranu în domeniul politicii

Nu este prima dată când Oana Zăvoranu cochetează cu lumea politicii. Vedeta și-a mai încercat norocul și în urmă cu mai mulți ani. Oana Zăvoranu, precum și mama ei, Mărioara, au fost membre ale Partidului România Mare

Anul trecut, bruneta a acceptat să fie noul director de Comunicare al Primăriei Sectorului 5, alături de Cristian Popescu Piedone.

citește și...