Oana Zăvoranu: ”La un moment dat mi-a părut rău că nu am candidat, că sincer aveam șanse reale”

30.09.2020, 09:13
Oana Zăvoranu: ”La un moment dat mi-a părut rău că nu am candidat, că sincer aveam șanse reale”
Oana Zăvoranu: ”La un moment dat mi-a părut rău că nu am candidat, că sincer aveam șanse reale”

Oana Zăvoranu a comentat pe marginea alegerilor locale 2020 din țara noastră, afirmând că i-a părut rău, la un moment dat, că nu a candidat, considerând că ar fi avut șanse reale de câștig.

Oana Zăvoranu este recunoscută pentru faptul că spune exact ce gândește, fără nicio reținere. De data aceasta, vedeta a comentat pe marginea alegerilor locale 2020 și a politicienilor.

”Am înțeles într-un final ce se caută în politică românească… troglodiți (femei și bărbați), fără carismă și prestanță care să poată fi manevrați după bunul plac al adevăraților smekeri din umbră, gloabe ponosite și urâte care put prin televizor???

La un moment dat mi-a părut rău că nu am candidat, că sincer aveam șanse reale, nu eram în foame și nici ahtiată după combinații grave, că văd că s-au gândit să candideze toate jartelele posibil… Poate peste doi sau patru ani am să iau în serios propunerile multora dintre voi… pertinente de altfel ?

Cert este că sunteți extrem de șovaielnici în alegerile voastre și vă lăsați prostiți mult prea ușor de ceea ce vedeți sau auziți.  Libertatea mea este că nu țin cu nimeni, nu am stăpân și pe cale de consecință nu trebuie să pup c….. …va urma? Hai vă pup ?”, a scris Oana Zăvoranu în mediul online.

Oana Zăvoranu, fericită alături de soțul ei

Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei. Aceasta a mai fost măritată cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal.

„Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie. A fost foarte perseverent. Voi ştiţi doar 10% din lucrurile pe care i le-am făcut”, declarat vedeta într-un interviu la TV.

citește și...