Oana Zăvoranu, un nou atac la adresa Adelinei Pestrițu și a Oanei Roman. Le-a făcut praf

08.11.2020, 10:08
Oana Zăvoranu, un nou atac la adresa Adelinei Pestrițu și a Oanei Roman. Le-a făcut praf

Oana Zăvoranu a lansat un nou atac la adresa influencerilor celebre. Aceasta a făcut din nou comentarii despre Adelina Pestrițu și Oana Roman.

Oana Zăvoranu continuă să comenteze despre Adelina Pestrițu și Oana Roman. Pe pagina sa de socializare, vedeta a transmis un nou mesaj despre cele două, în care le critică dur. Oana Zăvoranu a mai făcut acest lucru și în urmă cu câteva zile.

”Atentie mare ca dupa ce Pinocchio pestrit nu mai doarme noaptea ca se lupta sa va influenteze??? sa mai faceti niste bube ceva, mai vrea sa mai faca rost de pe spatele vostru de fraiere naive de niste ‘marunțiș’ pentru cearceafurile ei de zeci de mii de euro, (unul cica e 2000€ din ala de care are numai ea???… facut de Donatella sa moara familia ei (a lu’ Donatella), facute cu dedicatie??? numai pentru ea ( in Turcia sunt numai Versace si Dior la 50€ ce brand vrei tu ??? pe alese)… Mai gaseste ea niste supozitoare interesante de care voi nu stiati inca si poate daca ‘va influenteaza’ ea sa le folositi va ies si niste hemoroizi… Da va rog eu platiti orice, haliti orice, ca ramane dupa fara job, ca ea e baza in casa, ca George sotu’ zis si Țeparu,(de ce i se zice oare asa??) e mai casnic si nu se baga in cloaca ei. Si va rog eu mult de tot inca ceva…votati-o ma si pe Rasputia (fosta Peppa Pig) ca cica a fost si ea nominalizata de prietena ei de la revista… (dupa ce o fi sunat-o zilnic), ca INFLUENCERA si ea ….vinde cei mai frumosi iegari de 12 roni, hai va rog eu mult de tor, ma?????… mor cu asta, jur ca e epic, e jale de data asta…v-am atasat si foto ??? ca sa nu ziceti ca ma roade pizma???”, a scris Oana Zăvoranu în mediul online.

 

View this post on Instagram

 

Ce faceti ma influencerele p..ii nici in vacanta nu pot sa stau de voi? Atentie mare ca dupa ce Pinocchio pestriț nu mai doarme noaptea ca se lupta sa va influenteze??? sa mai faceti niste bube ceva, mai vrea sa mai faca rost de pe spatele vostru de fraiere naive de niste ‘marintis’ pentru cearceafurile ei de zeci de mii de euro, (unul cica e 2000€ din ala de care are numai ea ???…facut de Donatella sa moara familia ei, (a lu’ Donatella), facute cu dedicatie??? numai pentru ea,( in Turcia sunt numai versace si dior la 50€ ce brand vrei tu ??? pe alese)…mai gaseste ea niste supozitoare interesante de care voi nu stiati inca si poate daca ‘va influenteaza’ ea sa le folositi va ies si niste hemoroizi… Da va rog eu platiti orice, haliti orice, ca ramane dupa fara job, ca ea e baza in casa, ca George sotu’ zis si Țeparu,(de ce i se zice oare asa??) e mai casnic si nu se baga in cloaca ei Si va rog eu mult de tot inca ceva…votati-o ma si pe Rasputia,(fosta Peppa Pig) ca cica a fost si ea nominalizata de prietena ei de la revista Viva (dupa ce o fi sunat-o zilnic), ca INFLUENCERA si ea ….vinde cei mai frumosi iegari de 12 roni, hai va rog eu mult de tot ma?????…mor cu asta, jur ca e epic, e jale de data asta…v-am atasat si foto ca sa va ‘delectati’ si sa nu ziceti ca ma roade pizma ??? To be continued… Si continuam cu restul de Influencere MY ASS cu NUME PRECISE ???Love Oana ♥️

A post shared by OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) on

Ce declarație a făcut Oana Roman despre Oana Zăvoranu

Oana Roman, care a fost și ea dur criticată de Oana Zăvoranu, a făcut o declarație neașteptată despre aceasta, la o emisiune de televiziune.

Oana Roman a fost invitată la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV, unde a acceptat provocarea ”Spui tot sau îți ia gura foc”. Una dintre întrebările care i-au fost puse Oanei Roman a fost legată de Oana Zăvoranu.

Provocarea pentru Oana Roman a fost de a o descrie pe Oana Zăvoranu în trei cuvinte. „Deșteaptă, mult prea agresivă și brânză bună în cel mai prost burduf de câine”, a spus Oana Roman.

citește și...