Oana Zăvoranu a atacat-o și pe Adelina Pestrițu! Actrița s-a dezlănțuit la adresa brunetei

06.11.2020, 14:09
Oana Zăvoranu a atacat-o și pe Adelina Pestrițu! Actrița s-a dezlănțuit la adresa brunetei
Oana Zăvoranu a atacat-o și pe Adelina Pestrițu! Actrița s-a dezlănțuit la adresa brunetei

Oana Zăvoranu nu a terminat seria postărilor jignitoare la adresa anumitor vedete din România!

Dacă în urmă cu câteva zile, bruneta a lansat o seria de acuzații dure la adresa Oanei, acum a venit rândul Adelinei Pestrițu.

Se știe că Oana Zăvoranu nu s-a sfiit niciodată să spună lucrurilor pe nume și să își exprime părerea indiferent despre cine este vorba.

Oana Zăvoranu, replici acide la adresa Adelinei Pestrițu

Actrița a ieșit din nou la atac, iar de această dată ținta a fost Adelina Pestrițu, despre care a afirmat lucruri mai puține bune.

Oana Zăvoranu a spus despre Adelina Pestrițu că ar fi mințit că a fost infectată cu coronavirus. În urmă cu mai bine de două luni, Adelina a fost acuzată că ar fi luat bani pentru a declara că ar fi fost infectată cu COVID-19. Până în prezent, acuzațiile nu au fost dovedite, însă Oana Zăvoranu pare mai hotărâtă ca niciodată să elucideze misterul.

Pe pagina ei de Facebook, Oana Zăvoranu a pornit o adevărată avalanșă de acuzații la adresa Adelinei Pestrițu.

‘Zecile de mii de mesaje primite imi confirma clar ca sunteti insetati de subiectul asta, al INFLUENCERELOR MY ASS’ aceasta specie de sugatoare??? Am sa le iau pe rand pe toate alea care sufera mult de ele si promit ca pana nu le scot basinile din cap nu ma las ?

Dar aici am nevoie de AJUTORUL VOSTRU!!! la modul ca VOI trebuie sa invatati sa ganditi cu capul, nu cu curu ? ca SA NU MAI PUNETI BOTU’ la ce pana mea va vand astea! Nu poti face ZILNIC reclama la 10 creme pentru ca e logic ca nu ai TIMPUL NECESAR SA LE TESTEZI PE TOATE 10 si nu le poti recomanda. De aia va ies BUBE. Nu poti crede ca cineva iti recomanda ceva FIIND PLATIT SA FACA LUCRUL ASTA’, a scris Zăvoranca despre Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu a avut coronavirus, Oana Zăvoranu nu crede 

De asemenea, Oana Zăvoranu s-a luat și de produsele la care Adelina face reclamă și recomandă. Vedeta a specificat că nici măcar nu au fost testate de Adelina Pestrițu și este foarte greu să crezi că sunt chiar așa cum sunt descrise.

‘M-ati vazut voi vreodata pe mine sa fac reclama la ceva si sa va astenizez de dimineata pana noaptea cu asa ceva? Oare de ce? Nu v-ati gandit niciodata? Nu mi-a propus nimeni sau ce? ???
Ba da, logic ca da, insa eu as putea face reclama NUMAI LA CEVA CE IUBESC, CUNOSC SI FOLOSESC DE MULTA VREME si astfel imi ASUM SA VA RECOMAND. Ace, brice si carice, MA RESPECT SI VA RESPECT PREA MULT SA O FAC!!!♥️

Pe spinarea voastra isi fac baragladinile astea case, dressinguri si va zic cum dorm ele in asternuturi de 8000 roni ? Nu va simtiti prostite? Nu va simtiti furate pe fata? Pai asta avea in proprietatea ei doua boxe in locatie de gestiune prin Ibitza si acum va zice voua ca va da ea ceva? Face ea Giveaway? Ma esti nebun? pai asta si-ar impacheta kkt-ul sa il refoloseasca, daramite sa va dea voua ceva. EU DA, EU V-AM DAT LUCRURI PEESONALE DE MAI BINE DE 500.000 mii EURO, de aceea sunt cea mai in masura sa matur pe jos cu toate circaresele astea ieftine’, a mai continuat Oana Zăvoranu.

 

citește și...