VIDEO / Oana Zăvoranu și-a lansat emisiunea online pe YouTube. ‘Sunt plină de inspirație și facem show cum n-a văzut România’

17.12.2020, 13:26
VIDEO / Oana Zăvoranu și-a lansat emisiunea online pe YouTube. 'Sunt plină de inspirație și facem show cum n-a văzut România'
Oana Zăvoranu și-a lansat emisiunea online pe YouTube. 'Sunt plină de inspirație și facem show cum n-a văzut România'

Miercuri seară, 16 decembrie, Oana Zăvoranu și-a lansat emisiunea online de 30 de minute de pe Youtube. În primul episod, bruneta a vorbit din nou despre Oana Roman, însă fără a-i pronunța numele și fără să îi arate fața. 

Oana Zăvoranu a ținut să precizeze că show-ul ei din mediul online este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

După ce a lansat mai multe atacuri la adresa unor vedete din showbiz, printre care Bianca Drăgușanu, Andreea Bănică, sau Oana Roman, Oana Zăvoranu continuă dezvăluire incendiare.

Oana Zăvoranu a făcut show în prima ediție a emisiunii online

‘Episodul 1 din cel mai tare proiect online făcut vreodată în România e aici, pentru voi! Peppa, ține-te bine! Că după episodul ăsta, vor bubui ofertele! Te iau pe toate părțile! ‘Cause I am the real influencer!

Sunt plină de inspirație și facem show cum n-a văzut România! Eu sunt Zăvo și mi se rupe de hatereala voastră! Care vă știți pe mocangeală și vrajeală ieftină, ați pus-o cu mine! Vă iau pe toate până la ultima! Hai, ciocu’ mic și pupați mâna la Președintă! Că altă șansă nu aveți!’, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

A atacat-o din nou pe Oana Roman

Cât despre Oana Roman, fosta soție a lui Pepe a preferat să îi acopere fața vedetei cu chipul purcelușei Peppa pe care o îndrăgesc toți copiii. Oana Zăvoranu a explicat de ce se ia mereu de Oana Roman.

„Mi-a spus lumea: mă, Oana, da de ce ești așa dură cu ea? Că este și ea o fată care este grăsuță. Am zis, că-i grăsuță, nu-i nimic, dar este rea. Băi, tu ai o răutate… Uite, eu fac niște chestii, vă pune, vă arăt pe voi astea care vă credeți influencerițe.

Fac caterinca asta, dar nu o fac răutăcios. Nu se vede pe fața mea răutate, invidie, oftică. Se vede un amuzament și o dorință de a înțelege lumea. Lumea trebuie să râdă, să se amuze’, a mai adăugat actrița.

citește și...