Oana Zăvoranu, cu ochii în lacrimi la tv! Ce a făcut-o pe vedetă să plângă în direct

12.12.2020, 14:07
Oana Zăvoranu, cu ochii în lacrimi la tv! Ce a făcut-o pe vedetă să plângă în direct
Oana Zăvoranu, cu ochii în lacrimi la tv! Ce a făcut-o pe vedetă să plângă în direct

Oana Zăvoranu este o fire extrem de sensibilă, deși pe rețelele de socializare încearcă să facă pe dura. Bruneta a lăcrimat la tv atunci când și-a adus aminte de tații săi.

Oana Zăvoranu a fost invitată în platoul emisiunii ”Showbiz Report”, însă diva nu și-a putut stăpâni lacrimile când a vorbit despre copilăria ei.

Oana Zăvoranu a plâns la tv

Bruneta a mărturisit că le simte dorul celor doi tați pe care i-a avut, cel biologic, Ioan Bănicioiu, și unul adoptiv, Nicolae Zăvoranu. Zăvoranu a recunoscut că acesta este un punct sensibil pentru ea. Oana Zăvoranu a mărturisit, în direct, că cei doi bărbați îi lipsesc mai mult decât mama ei, Mariora Zăvoranu.

”Mie îmi este dor de tații mei, de amândoi. De mama nu pot să zic, mi-e un soi de dor, dar mi-aș fi dorit să îmi fie dorul ălă, care să mă facă să simt dragoste și iubire. Eu sunt tipicul de fată care și-a adorat tatăl. Cred că orice fată care are un tată iubitor caută, subconștient, ca soțul să aibă ceva din tatăl ei. Astfel îi stârnește o siguranță, un confort anume”, a spus Oana Zăvoranu în direct la „Showbiz Report”.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, la un pas de despărțire

Tot în direct la Antena Stars, Oana Zăvoranu a mărturisit că a fost la un pas să se despartă de soțul ei, Alex Ashraf. Cei doi sunt împreună de ani buni, însă relația lor nu a stat mereu pe roze.

‘La el am gasit o căldură sufletească imensă, mă suportă că-s greu de suportat. Am noroc că am un bărbat la fel ca mine. Noi semănăm foarte mult, ne bucurăm foarte mult pentru orice, ca niște copii. Ne-am făcut un tatuaj amândoi. Cursul dragostei noastre nu ne va despărți niciodată’, a dezvăluit Oana Zăvoranu.

‘Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit’, a mai adăugat Querida.

citește și...