Oana Zăvoranu, despre ce se întâmplă între Raluca Pastramă și Pepe. ”Scandal de 2 lei 50”

14.12.2020, 12:05
Oana Zăvoranu, despre ce se întâmplă între Raluca Pastramă și Pepe. ”Scandal de 2 lei 50”
Oana Zăvoranu, despre ce se întâmplă între Raluca Pastramă și Pepe. ”Scandal de 2 lei 50”

Oana Zăvoranu a făcut noi declarații despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă.

După ce Pepe a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă, femeia împreună cu care are două fetițe, Oana Zăvoranu a făcut mai multe declarații. Acum, fosta soție a lui Pepe a comentat din nou pe marginea scandalului dintre cântăreț și Raluca Pastramă.

Declarația Oanei Zăvoranu vine după ce s-a aflat că tatăl Ralucăi Pastramă i-ar fi spus acesteia să se mai gândească în ceea ce privește divorțul de Pepe. ”Raluca, Pepe este soţul tău şi tatăl copiilor tăi! Noi am fost mereu o familie respectabilă. Ştii asta, şi mai ştii că pentru noi nu există divorţ. Nu este deloc uşor să rezişti într-o căsnicie. Dar Pepe este soţul tău şi la o adică trebuie să mori acolo!” , i-ar fi zis Ion Pastramă fiicei sale, potrivit apropiaților familiei, citați de impact.ro.


Oana Zăvoranu: ”Ia uite mă cum mai nu divorțează papagalii ăștia doi”

Pe Instagram, Oana zăvoranu a comentat ultimele informați apărute despăre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă.

Vedeta a transmis un mesaj extrem de acid la adresa celor doi. ”Să mai ziceți vreodată că nu știu eu tot. Ce vă ziceam eu? Ia uite mă cum mai nu divorțează papagalii ăștia doi. Sunteți sigur extrem de surprinși. Scandal de doi lei 50. Acum brusc el o să cânte de împăcăciune și dragoste! O să aibă și el cu trei concerte mai mult că oricum e un fâs subiectul asta. Ia marș la coteț cu toți din familia asta bună”, a spus Oana Zăvoranu, potrivit spynews.ro.

„V-am răspuns, ca să nu mă mai întrebați! Râsul ne face bine, așa că ascultați, ca să vă destindeți. Și nu mai puneți botu’ la vrăjeli… e fomiță mare, vine Crăciunul și poate mai iese de vreun concert, ceva… Vremuri grele, Mon Cher. Da’ lasă, că de Crăciun, la insistențele fanilor… miraculos or să se împace. Chill… astea de etnie nu divorțează, nu există această noțiune în mintea lor. Iar soțu’ trebuia să învețe să joace mai bine, că doar a stat cu o actriță în casă atâția ani. Stai jos, nota 4! Have fun and enjoy. Love, Oana. P.S.: Mie, sincer, mi se rupe și mi se-ndoaie de acestă dramă cu iz de regie fâsâită”, scria Oana Zăvoranu pe o rețea de socializare imediat după anunțul divorțului lui Pepe de Raluca Pastramă.
citește și...