Oana Zăvoranu, prima reacție după ce a aflat că Pepe o să fie tată pentru a treia oară

03.03.2022, 13:05
Oana Zăvoranu, prima reacție după ce a aflat că Pepe o să fie tată pentru a treia oară
Oana Zăvoranu, despre operațiile estetice. ”Tot îmi fac o îmbunătățire fizică”

Pepe a surprins pe toată lumea cu vestea că va deveni tată pentru a treia oară! Artistul a făcut anunțul și a vrut să se bucure cu fanii lui  de faptul că o să aibă un băiat. Solistul i-a informat pe fani despre fericitul eveniment chiar de pe scenă. Ulterior, vedeta a primit mii de felicitări, însă au existat și voci critice, printre aceste se numără cea a Oanei Zăvoranu.

Pepe a anunțat că va deveni tată pentru a treia oară chiar în timpul unui concert.

”Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, ar spus el pe scenă, potrivit spynews.

Oana Zăvoranu, prima reacție după ce a aflat că Pepe o să fie tată pentru a treia oară

Partenera solistului, Yasmine Ody, este însărcinată cu primul lor copil. Potrivit spynews, tânăra e gravidă deja în șapte luni, dar și-a ascuns foarte bine sarcina

Chiar dacă artistul este extrem de fericit și a primit nenumărate felicitări, au existat voci critice, chiar din partea fostei soții a artistului. Deși a divorțat de Pepe în 2011, Oana nu ezită să își spună părerea despre artist, de fiecare dată când există un eveniment în viața acestuia.

“Pascu este cel mai neinteresant subiect pentru mine”

“Pascu este cel mai neinteresant subiect pentru mine. Eu nu trăiesc în trecut ci în prezent și în viitor”, a scris Oana Zăvoranu în mediul online.

Pepe nu a reacționat niciodată la declarațiile fostei sale soții, concentrându-se pe viața personală.

Artistul are deja două fețițe, pe Maria, în vârstă de 8 ani, dar și pe Rosa, în vârstă de 5 ani cu Raluca Păstrămă.

Chiar în urmă cu câteva luni, Pepe dezvăluia că este pregătit, din nou, pentru o relație serioasă. „Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să șții…”.

citește și...