Oana Zăvoranu o critică pe Andreea Tonciu. S-a luat de aspectul ei fizic

18.11.2020, 15:30
Oana Zăvoranu o critică pe Andreea Tonciu. S-a luat de aspectul ei fizic
Oana Zăvoranu o critică pe Andreea Tonciu. S-a luat de aspectul ei fizic

Oana Zăvoranu a comentat pe marginea aspectului fizic al Andreei Tonciu. Oana Zăvoranu a făcut referire la forma nasului Andreei Tonciu, înainte ca aceasta să se opereze.

După ce în ultima perioadă de timp a criticat o mulțime de vedete din showbiz-ul autohton, Oana Zăvoranu a luat-o la ochi și pe Abndreea Tonciu. Vedeta a comentat pe marginea aspectului fizic al Andreei Tonciu, luându-se de forma nasului acesteia, înainte de a se opera.

Oana Zăvoranu a publicat o imagine cu Andreea Tonciu pe InstaStory, în dreptul căreia scria întrebarea: „Ce e înalt ca formă de relief?”„Fostu’ tău nas…”, a mai scris Oana Zăvoranu, potrivit spynews.ro.

Andreea Tonciu, familistă convinsă

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf. Impresara explica, într-un interviu, că fina ei, Andreea Tonciu, este o fire vulcanică.

„Noi vorbim foarte mult, noi suntem o familie. Andreea este un om vulcanic, iar eu întotdeauna îi spun că trebuie să înveţe să aibă răbdare şi să ia viaţa aşa frumos cum vine. Ea are o viaţă minunată, un soţ absolut de vis şi un copil la fel. Să fie liniştită, să trăiască frumos şi să rămână la fel, aşa, suflet curat cum este ea. De multe ori când merg în oraş şi vine vorba de Andreea, lumea zice „aaaaa, e nebună”. Nu, Andreea nu este nebună. Andreea este vulcanică exact cum este naşa ei, pentru că cine se aseamănă se adună. Andreea este un om minunat, este un om pe care eu îl iubesc şi îl respect foarte tare şi familia ei este una de vis! Am sfătuit-o să aibă răbdare, bărbaţii sunt nişte bebeluşi. Ea este un om liniştit până vine pericolul. Apoi este jale totală”, a declarat Anamaria Prodan.

citește și...