Ce a putut să spună Oana Zăvoranu despre Anda Adam. ”Femeia bărbat bine”

16.11.2020, 11:23
Ce a putut să spună Oana Zăvoranu despre Anda Adam. ”Femeia bărbat bine”
Ce a putut să spună Oana Zăvoranu despre Anda Adam. ”Femeia bărbat bine”

Anda Adam a ajuns și ea în vizorul Oanei Zăvoranu. Aceasta din urmă a spus foarte clar ce părere are despre cântăreață.

În ultima perioadă de timp, Oana Zăvoranu a atacat numeroase vedete din showbiz-ul autohton. De data aceasta, cea care a ajuns în atenția Oanei Zăvoranu este cântăreața Anda Adam.

”Andu Madam! Da între ”pectoralii” (n.r. sâni) ăia ce ai?… Că nu mai ne putem concentra la ce faci tu reclamă, că ne e frică! Femeia bărbat bine! Și lasă fotoșopu’, că nici nu te-am recunoscut… Norocu cu pectoralii.. Pardon, sânii!”, a spus Oana Zăvoranu despre Anda Adam, potrivit spynews.ro.


Ce a spus Oana Zăvoranu despre părinții ei

Oana Zăvoranu a fost întrebată de prietenii virtuali și despre părinții săi.

Dacă despre tatăl său a avut numai cuvinte extraordinare, nu la fel stă situația și în cazul mamei sale, Mărioara, cu care de altfel vedeta nu a avut deloc o relație bună.

”Dragostea, alintul și siguranța care veneau de la tata. Lungile ore de discuții constructive și drăgălășenia lui unică. De la mama nimic, că ea doar țipa, înjura și îmi reproșa totul, mereu”, a afirmat vedeta, citată de sursa mai sus-menționată.

 

Oana Zăvoranu, la a doua căsătorie

Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei. Aceasta a mai fost măritată cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal.

De curând, Oana Zăvoranu și actualul ei partener de viață au vorbit despre posibilitatea de a-și mări familia. Într-un live pe care l-au făcut pe rețelele de socializare, Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf au fost întrebați de internauți despre posibilitatea de a deveni părinți.

„Vrem amândoi un bebe. Oana vrea băiat, eu vreau fată. Am zis că vreau fată, să nu am concurență, să stea cu mama. Pe când un copil? Stați și veți vedea. Vreau fată, ca să o streseze pe mami. Ai burtică?”, a spus Alex Ashraf, citat de protv.ro. Acesta a fost completat de Oana Zăvoranu: „Da, puiule, nu mai pot. Sunt într-o burtă toată. Eu vreau băiat, pentru că băieții sunt pentru mame. Și fetele sunt pentru tați”.

 

 

citește și...