Oana Zăvoranu o atacă și pe Andreea Bănică: ‘E fomiță mare și face reclamă la orice’

19.11.2020, 15:38
Oana Zăvoranu o atacă și pe Andreea Bănică: 'E fomiță mare și face reclamă la orice'
Oana Zăvoranu o atacă și pe Andreea Bănică: 'E fomiță mare și face reclamă la orice'

Oana Zăvoranu nu se lasă și continuă seria acuzațiilor dure în mediul online la adresa vedetelor, care fac reclamă la diferite produse. 

De data aceasta, Oana Zăvoranu a atacat-o pe Andreea Bănică, căreia i-a adresat un mesaj extrem de dur. Bruneta a luat-o la bani mărunți pe solistă, afirmând că o vedetă de talia ei nu se pretează să facă reclamă la orice lucru.

Ce a spus despre Andreea Bănică

În imaginea postată de Oana Zăvoranu pe Instagram cu Andreea Bănică reieșea că artista face reclamă la bulion.

‘Marea artistă pentru că e fomiță mare face reclame multiple și la orice. Acum, spre exemplu, a venit vremea unui bulion. Trăiasca miloaga și miloagele, că așa fac marile ”dive”, reclame la bulion, bun și ăla dacă nu sunt cântări. Oare ce o mai urma? Un ceai? Un mop? Un unguent sau sirop de tuse? Vom vedea’, a fost mesajul Oanei Zăvoranu.

Oana Roman a amenințat că o dă în judecată pe Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a jignit copilul Oanei Roman pe rețelele de socializare! Bruneta se pare că nu are nicio reținere și a scris un mesaj dur la adresa micuței.

Pe InstaStory, Oana Zăvoranu a publicat o imagine cu fiica Oanei Roman, în dreptul căreia bruneta a scris următoarele jigniri: ‘Isa s-a apucat de vloguri. Asta mai lipsea. Culcă-te mai fetită… las-o pe maica-ta ca nu stie de capul ei’. 

După aceste afirmații, Oana Roman a luat foc și a cerut ajutorul internauților pentru a face rost de un avocat bun. Vedeta pare hotărâtă să o dea în judecată pe Oana Zăvoranu, după ce i-a ‘terfelit’ copilul în mediul online.

‘Am nevoie de un avocat bun. Conflict cu un om cu grave probleme psihice/ Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine’, a scris Oana Roman, pe un grup de socializare.

citește și...