Oana Roman i-a dat replica Oanei Zăvoranu, după ce vedeta a jignit-o în ultimul hal

05.11.2020, 12:43
Oana Roman i-a dat replica Oanei Zăvoranu, după ce vedeta a jignit-o în ultimul hal
Oana Roman i-a dat replica Oanei Zăvoranu, după ce vedeta a jignit-o în ultimul hal

Un nou scandal a izbucnit între Oana Roman și Oana Zăvoranu! Fosta soție a lui Pepe a jignit-o în ultimul hal pe Oana Roman, pe rețelele de socializare.

Oana Zăvoranu a tunat și fulgerat la adresa Oanei Roman, acuzând că vrea să își facă publicitate pe spatele ei. În plus, actrița nu a avut rețineri să o atace pe Oana Roman, făcând referire la kilogramele în plus cu care s-a confruntat aceasta în ultimii ani.

Oana Zăvoranu a jignit-o dur pe Oana Roman

‘A fost odata ca niciodata o ‘fetita’ cu mare pofta de mancare. Parintii credeau ca o sa ii treaca, dar pofta de mancare si apetitul pt scandal si mizerie a crescut direct proportional cu dimensiunile ‘trupului’ ei. 

Parintii, mai ales tatal a fugit in lume, numai ca sa nu mai aibe de-a face cu ea ? O cheama Onuca Pateut, dar mai nou raspunde la numele de Peppa Pig ?! Peppa a crescut si ii place la televizor, desi televizorului nu ii place de ea deloc ??

Peppa a tot incercat sa se aciuiasca pe langa locuri unde se poate manca ca sa faca reclama si un timp chiar i-a mers, pana cand patronii restaurantelor au ajuns la concluzia ca nu mai au mancare pentru clienti si au gonit-o.

In zadar a mai tot incercat Peppa sa ii atraga atentia tatalui fugit venind pe la tv cu miloaga, ca tatal dus a fost’, a scris Zăvoranca pe Facebook.

Oana Roman i-a răspuns Oanei Zăvoranu

La câteva ore distanță de la această postare jignitoare, fiica lui Petre Roman i-a dat replica Oanei Zăvoranu. Pe rețelele de socializare, Oana Roman a ținut să specifice că nu o interesează ce cred alții despre ea și că este fericită cu viața pe care o are.

‘Nu mă interesează și cred că sunt destul de mare să mă apăr în cazul în care vreau să o fac. O fac doar atunci când consider că merită și că am pentru ce. În cazul de față nu cred că e cazul să discutăm și vă rog frumos nu îmi mai trimiteți mesaje. Mi se pare culmea că pe alții îi interesează mai mult decât pe mine ce spun unii oameni despre viața mea. În momentul acesta trăiesc cea mai bună perioadă din viața mea. Am tot ce-mi trebuie, nu-mi lipsește nimic. Sunt super, super, super bine și doar asta contează!’, a spus Oana Roman, după ce Oana Zăvoranu a jignit-o fără milă.

citește și...