Oana Roman, mesaj tranșant pentru Oana Zăvoranu după ce i-a jignit fiica: ‘Conflict cu un om cu grave probleme psihice’

19.11.2020, 09:53
Oana Roman, mesaj tranșant pentru Oana Zăvoranu după ce i-a jignit fiica: 'Conflict cu un om cu grave probleme psihice'
Oana Roman, mesaj tranșant pentru Oana Zăvoranu după ce i-a jignit fiica

Scandalul dintre Oana Roman și Oana Zăvoranu pare să nu se mai termine! După ce a umilit-o public în repetate rânduri pe fiica lui Petre Roman, Oana Zăvoranu a trecut acum la fiica acesteia, Isabela. 

Oana Zăvoranu a jignit copilul Oanei Roman pe rețelele de socializare! Bruneta se pare că nu are nicio reținere și a scris un mesaj dur la adresa micuței.

Pe InstaStory, Oana Zăvoranu a publicat o imagine cu fiica Oanei Roman, în dreptul căreia bruneta a scris următoarele jigniri: ‘Isa s-a apucat de vloguri. Asta mai lipsea. Culcă-te mai fetită… las-o pe maica-ta ca nu stie de capul ei’. 

Oana Roman a amenințat că o dă în judecată pe Oana Zăvoranu

După aceste afirmații, Oana Roman a luat foc și a cerut ajutorul internauților pentru a face rost de un avocat bun. Vedeta pare hotărâtă să o dea în judecată pe Oana Zăvoranu, după ce i-a ‘terfelit’ copilul în mediul online.

‘Am nevoie de un avocat bun. Conflict cu un om cu grave probleme psihice/ Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine.

Cred că nu există precedent în lume ca cineva să atace public un copil minor. Vreau să știu dacă există cale legala de a atrage răspunderea penala cât și civilă pentru așa ceva. Am nevoie de un avocat bun și hotărât, care să mă ajute în acest demers. Vă mulțumesc. De azi dimineață nu mai sunt om și numai un părinte sau un om cu minim de umanitate poate înțelege ce înseamnă să-ți fie terfelit copilul’, a scris Oana Roman, pe un grup de socializare.

citește și...