Oana Zăvoranu, despre Ruby. ”Tu ești cu tupeul la tine grupa mare”

10.12.2020, 12:56
Oana Zăvoranu, despre Ruby. ”Tu ești cu tupeul la tine grupa mare”
Oana Zăvoranu, despre Ruby. ”Tu ești cu tupeul la tine grupa mare”

Oana Zăvoranu a tot criticat vedetele din showbiz-ul românesc în ultima vreme. De data aceasta a venit rândul cântăreței Ruby să fie luată în vizor de oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a criticat-o pe Ruby că primește lucruri gratis. „I s-a livrat „dulceața” și lu’ miloaga asta, mă… și mulțumește frumos pentru pomană. Să fie primit, nu? Un arond corespunzător, în caz că erați chiori”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, potrivit spynews.ro.

„Așa, postează tot, nu te lăsa, că așa mai primești și alte mocangeli. Păi ori nu ți-a pus nimic ori sunt bogate? Deci trebuia să fie și un R@#$x, ceva în ele, nu? Tu ești cu tupeul la tine grupa mare”, a completat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, despre emisiunea ei de pe canalu de YouTube

Oana Zăvoranu a transmis un nou mesaj în mediul online în care vorbește despre emisiunea pe care o pregătește și în care are vrea să spune tot despre cel care se cred influencere.

”Mai e putin si vine si emisiunea si va promit ca o sa va creez dependenta ♥️ Nu exista pe Pamantul asta NIMENI care sa ma puna pe mine la punct sau o sa ma lase fara replica, pentru ca NIMENI NU MA ARE LA MANA CU NIMIC !? Sunt cu siguranta singura vedeta de top despre care NIMENI NU POATE VORBI CA ARE CEVA COMPROMIȚĂTOR, FILMULETE, POZE sau orice altceva ???. Toata viata mea, ca n-am avut incotro uneori, am fost transparenta vis a vis de imensele piedici pe care le-am avut de trecut cu persoane mai apropiate sau nu, asa ca orice comentariu sau hate mi-ar veni din partea unora care isi fac NUMAI CONTURI FAKE din spatele carora latra a paguba, reprezinta pentru mine ”pistol cu apa””, a notat vedeta pe contul său de socializare.

”Tot ce facem noi aici este un pamflet izvorât din realiatea tragico-comica din care fiecare trebuie sa inteleaga ca ceea ce vede nu este ceea ce pare a fi. Nu vreau sa va mai prosteaca nimeni, sa abuzeze de increderea voastra sau sa creada ca habar nu aveti pe ce lume traiti. Toti am facut greseli, am fost fraieriti la un moment dat, important este sa ne trezim si sa nu mai repetam greselile. Sunt un OM ASUMAT, cu bune si cu rele, niciodata fals, profitor, ordinar sau mincinos. De aceea sunt si singura in masura sa pot vorbi cu haz si curaj de toate martaloagele care va vand zilnic rufe intinse ?. In acest moment, de asemenea sunt SINGURA VEDETA care NU ARE CONTRACTE PENIBILE SI NU PROMOVEAZA MIZERII, si nu pentru ca nu as avea cereri, (o sa va arat si lista celor care ma roaga de mult timp sa ii promovez pe bani frumosi), doar ca am hotarât ca imi voi promova doar PROPRIILE AFACERI, cele de moment si pe cele de viitor. Ca vorba aia, daca nu mi le promovez eu, atunci cine??”, a completat ea.

 

citește și...