Anda Adam, în vizorul Oanei Zăvoranu. ”Să ne ferească Dumnezeu și să murim de bătrânețe, nu de sperietură”

07.12.2020, 14:41
Anda Adam, în vizorul Oanei Zăvoranu. ”Să ne ferească Dumnezeu și să murim de bătrânețe, nu de sperietură”
Anda Adam, în vizorul Oanei Zăvoranu. ”Să ne ferească Dumnezeu și să murim de bătrânețe, nu de sperietură”

Cântăreața Anda Adam a ajuns în vizorul Oanei Zăvoranu. Aceasta din urmă a comentat pe marginea look-ului artistei.

Oana zăvoranu a comentat despre Anda Adam că ar folosi machiajul în excces și filtrele de pe Instagram, care i-ar ascxunde adevărata fizionomie.

„Câte kile de glet ți-ai pus și câte filtre? (…) Dacă nu se gleduiește și n-are filtrele alea multe n-o să-l recunoști niciodată. (…) Știu, Andu. Viața e dură fără filtre și „fotoshop”. Așa arată, de fapt, Andu cu machiaj de „zi”. Să ne ferească Dumnezeu și să murim de bătrânețe, nu de sperietură… zic”, a spus Oana Zăvoranu despre Anda Adam, potrivit spynews.ro.

Oana Zăvoranu a mai criticat-o pe Anda Adam în trecut

Nu demult, Oana Zăvoranu a mai criticat-o pe cântăreața Andei Adam, luându-se de aspectul fizic al acesteia.

„Andu Madam! Da între ”pectoralii” (n.r. sâni) ăia ce ai?… Că nu mai ne putem concentra la ce faci tu reclamă, că ne e frică! Femeia bărbat bine! Și lasă fotoșopu’, că nici nu te-am recunoscut… Norocu cu pectoralii.. Pardon, sânii!”, spunea Oana Zăvoranu.

”Mamă, Andule cum ai tu fruntea, n-o are nimenea. Îmi place și ”ghiulu”, e ”pe sistem” cum i-ar plăcea și lui Guță, el ți l-a dat? Ce ”sexy” și pe sistem e, nici hainele nu vor să stea pe ea că se rușinează să îi acopere trupul de ”zeiț”. Începi să devii ”influenceră”, dar unde sunt buzele aici, nu le aveai la tine. Nu aveai nici chef de alea 487 de mii de filtre”, completa ea, conform sursei mai sus-menționate.

Oana Zăvoranu le-a declarat război influencerelor

Oana Zăvoranu a anunțat că în curând va avea canal pe YouTube, unde își va spune foarte clar părerea despre cele care se cred influencere.

”Au înnebunit toate, iar pe voi, cred ele că vă iau de proaste. Dar voi nu sunteți gâște ca să haliți tot ce vă vând aceste “influencere”. La show-ul online făcut de mine le demasc pe toate impostoarele care slăbesc cu ceaiuri minune. Nu scapă nici zăpăcitele care vă mint că își îngrijesc părul ăla de cămilă doar cu șampoane luate din Dragon la 15 lei”, a afirmat vedeta.

”Ce fac eu, nu face nimeni, iar până la lansarea show-ului, toate mocangistele mai au timp să pupe mâna la Doamna Președintă! Însă nu o să fiu cu iertare, le bubui și le demasc pe toate “influencerele” care v-au fiert ani la rând. Stay tuned, vine ce așteptați de atâta timp! Că eu sunt Zăvo și mi se r…!”, a comentat Oana Zăvoranu în mediul online.

 

citește și...