Oana Zăvoranu e categorică. ”Ce fac eu, nu face nimeni. Le bubui și le demasc pe toate influencerele”

07.12.2020, 09:45
Oana Zăvoranu e categorică. ”Ce fac eu, nu face nimeni. Le bubui și le demasc pe toate influencerele”
Oana Zăvoranu e categorică. ”Ce fac eu, nu face nimeni. Le bubui și le demasc pe toate influencerele”

Oana Zăvoranu știe exact ce vrea. Aceasta este decisă să le atace pe vedetele care se consideră influencere.

Oana Zăvoranu a anunțat că în curând va avea canal pe YouTube, unde își va spune foarte clar părerea despre cele care se cred influencere.

”Au înnebunit toate, iar pe voi, cred ele că vă iau de proaste. Dar voi nu sunteți gâște ca să haliți tot ce vă vând aceste “influencere”. La show-ul online făcut de mine le demasc pe toate impostoarele care slăbesc cu ceaiuri minune. Nu scapă nici zăpăcitele care vă mint că își îngrijesc părul ăla de cămilă doar cu șampoane luate din Dragon la 15 lei. Ce fac eu, nu face nimeni, iar până la lansarea show-ului, toate mocangistele mai au timp să pupe mâna la Doamna Președintă! Însă nu o să fiu cu iertare, le bubui și le demasc pe toate “influencerele” care v-au fiert ani la rând. Stay tuned, vine ce așteptați de atâta timp! Că eu sunt Zăvo și mi se r…!”, a comentat Oana Zăvoranu în mediul online.

Oana Zăvoranu, fericită alături de Alex Ashraf

Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei. Aceasta a mai fost măritată cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. De curând, Oana Zăvoranu și actualul ei partener de viață au vorbit despre posibilitatea de a-și mări familia. Într-un live pe care l-au făcut pe rețelele de socializare, Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf au fost întrebați de internauți despre posibilitatea de a deveni părinți.

„Vrem amândoi un bebe. Oana vrea băiat, eu vreau fată. Am zis că vreau fată, să nu am concurență, să stea cu mama. Pe când un copil? Stați și veți vedea. Vreau fată, ca să o streseze pe mami. Ai burtică?”, a spus Alex Ashraf, citat de protv.ro.

Acesta a fost completat de Oana Zăvoranu: „Da, puiule, nu mai pot. Sunt într-o burtă toată. Eu vreau băiat, pentru că băieții sunt pentru mame. Și fetele sunt pentru tați”.

citește și...