Oana Zăvoranu, despre Corneliu Vadim Tudor. Ce gest a făcut acesta cu două săptămâni înainte să moară

17.02.2021, 16:30
Oana Zăvoranu, despre Corneliu Vadim Tudor. Ce gest a făcut acesta cu două săptămâni înainte să moară
Oana Zăvoranu, despre Corneliu Vadim Tudor. Ce gest a făcut acesta cu două săptămâni înainte să moară

Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri despre Corneliu Vadim Tudor, cu care a fost multă vreme în conflict.

Într-un live pe care l-a făcut pe rețelele de socializare, oana Zăvoranu a vorbit despre cel care a fost Corneliu Vadim Tudor. Cei doi au fost multă vreme în conflict. Oana Zăvoranu a povestit că acesta i-a cerut iertare penntru ce a spus despre ea, cu două săptămâni înainte să moară.

„Eu am avut un conflict imens cu Corneliu Vadim Tudor. A scris la un moment dat o odă infectă despre mine. Același Corneliu Vadim Tudor, înainte să moară cu două săptămâni, și am și dovada, a ținut să-și ceară iertare față de mine și față de toată mizeria pe care a adus-o numelui Oana Zăvoranu, pentru că a fost prost informat cu privire la ce face Oana Zăvoranu sau că a avut tot felul de l….. care i-au turnat în ureche tot felul de minciuni”, a spus Oana Zăvoranu, potrivit spynews.ro  

Ce a declarat văduva lui Corneliu Vadim Tudor la cinci ani de la moartea acestuia

Corneliu Vadim Tudor a murit la vârsta de 65 de ani, în anul 2015. Acesta a încetat din viață în urma unui infarct, în data de 14 septembrie 2015. Anul trecut, la cinci ani de la moartea acestuia, văduva lui a făcut declarații. Văduva „Tribunului”, Doina, a afirmat că are senzația că cel care i-a fost soț este plecat într-o deplasare și spune că-l așteaptă să se întoarcă acasă.  Din mariajul lui Corneliu Vadim Tudor cu Doina au rezultat două fiice, Lidia și Eugenia. 

„Nu știm nici noi cum au trecut cei 5 ani. Noi ne gândim că ieri s-a întâmplat nenoocirea care ne-a lovit și îl așteptăm să vină acasă totuși. Avem senzația că e plecat undeva, în deplasare cu Senatul și îl așteptăm să vină. El a fost viața mea, jumătatea vieții mele, tatăl fetițelor mele. A fost sufletul și viața mea și îmi e foarte dor de el”, a declarat văduva lui Corneliu Vadim Tudor într-un interviu pentru Antena Stars.

Doina a vorbit și despre greutățile cu care s-au confruntat ea și fiicele sale după dispariția lui Corneliu Vadim Tudor. „Trebuie să ne descurcăm singure. Viața ne-a învățat. Am fost lovite din toate părțile și am învățat că trebuie să ne descurcăm fără el. Fetele erau la facultate atunci când a decedat și a fost foarte greu. Nu mai spun pe plan financiar”, a mai spus văduva lui Corneliu Vadim Tudor.

 

citește și...