Astăzi se împlinesc patru ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor! Fiica sa Lidia a transmis un mesaj emoționant

14.09.2019, 15:43
Astăzi se împlinesc patru ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor! Fiica sa Lidia a transmis un mesaj emoționant
Lidia, fata cea mare a lui Vadim Tudor, a transmis un mesaj emoționant

Astăzi se împlinesc patru ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Fiica sa cea mare, Lidia, a transmis un mesaj emoționant despre tatăl său și despre viața acestuia. 

La parastasul organizat astăzi pentru a comemora patru ani de la decesul lui Vadim Tudor, fiica sa a vorbit despre el și despre ce s-a întâmplat de atunci. 

Lidia Vadim Tudor: „Cu prezența au rămas foarte puțini”

„Cu prezența au rămas foarte puțini, dar cu sufletul constat pe zi ce trece că sunt în continuare foarte, foarte mulți români, atât din țară, cât și din străinătate care l-au iubit, care-l iubesc în continuare, care abia acum îi descoperă opera, viața și tot ceea ce a făcut el în toți anii cât a stat pe pământ. Tot ceea ce a scris, tot ceea ce a făcut ca politician, toate operele lui și oamenii în continuare îi distribuie, mai ales pe rețelele de socializare, pentru că sunt o groază de grupuri făcute în memoria lui, după moartea lui, în care oamenii îi cinstesc memoria”, a spus Lidia, extrem de îndurerată, potrivit dcnews.ro.

Slujba de pomenire a lui Corneliu Vadim Tudor a avut loc la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou din București și va urma încă o slujbă la Cimitirul Ghencea, unde se află cavoul familiei.

citește și...