Detalii tulburătoare despre Corneliu Vadim Tudor, la aproape 5 ani de la moartea sa! ‘A făcut o greșeală’

17.05.2020, 14:35
Detalii tulburătoare despre Corneliu Vadim Tudor, la aproape 5 ani de la moartea sa! 'A făcut o greșeală'

Corneliu Vadim Tudor a murit la vârsta de 65 de ani, în anul 2015. ‘Tribunul’ ar fi putut să mai trăiască ani buni dacă ar fi respectat indicațiile doctorilor de a-și lua tratamentul. Corneliu Vadim Tudor a fost răpus de un infarct pe 14 septembrie 2015.

Detalii tulburătoare despre Corneliu Vadim Tudor, la aproape 5 ani de la moartea sa

Preşedintele PRM suferea de ani buni de edem pulmonar acut, diabet și avea probleme cu inima.

Academicianul Mircea Ifrim mărturisea, în urmă cu câțiva ani, că Corneliu Vadim Tudor ar fi putut să își prelungească viața dacă accepta să se trateze. Boala putea fi ținută în frâu și exista un tratament eficient. Mircea Ifrim a decedat pe 22 martie 2020, la vârsta de 80 de ani.

‘Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a fost un fenomen natural, adică de așteptat, pentru că el nu dorea să țină regimul respectiv având diabet. Cum era de așteptat, diabetul i-a atacat vasele. Atacând vasele, a ajuns la Spitalul Militar. Corneliu Vadim Tudor era foarte încăpățânat, un mare om de cultură, incontestabil, un talent, dar aici a făcut o greșeală pentru că nu a ținut cont de ce trebuia să facă’, declara academicianul Mircea Ifrim, într-un interviu acordat celor de la DC News.

citește și...