Oana Zăvoranu, declarații acide despre Gigi Becali: „Altceva nu știe, crește oi!”

18.10.2019, 11:13
Oana Zăvoranu, declarații acide despre Gigi Becali: „Altceva nu știe, crește oi!”
Oana Zăvoranu, declarații acide despre Gigi Becali

Oana Zăvoranu a fost întotdeauna sinceră și și-a exprimat părerille fără perdea. De data aceasta, bruneta a făcut declarații acide despre Gigi Becali, spunând că acesta știe doar să crească oi. 

Vedeta TV a vorbit, recent, pentru o emisiune TV, despre planurile sale de viitor, cât și despre persoanele și lucrurile care o enervează. 

Oana Zăvoranu, declarații acide despre Gigi Becali

Oana speră ca, la un moment dat, să locuiască în Los Angeles, ca să fie aproape de Hollywood. 

„Dacă vrea Dumnezeu și dacă lucrurile vor merge cum dorim noi, visul meu a fost să stau în L.A. pentru că este Hollywood-ul și eu de mică îi spuneam maică-mii de ce nu m-ai făcut la Hollywood pentru că simțeam că viața mea la Hollywood ar fi fost altfel!”, a mărturisit Zăvo.

În ceea ce privește hainele și accesoriile contrafăcute, Oana este vehementă: „Sunt alte baragladine care sunt mult mai bine îmbrăcate ca mine, cu fake-uri, e adevărat! Dar lumea nu știe, prostimea nu știe să facă diferența dintre un fake și un original, și atunci merg la grămadă”.

Bruneta a vorbit și despre Gigi Becali și nu a avut deloc cuvinte de laudă la adresa sa. 

„Poți să fii și ultra mega bogat și excentric, nici nu afirmi așa ceva, nici măcar aroganță nu e, este o prostie fără margini! Păi, el asta știe să facă (n.r. să arunce cu bani), altceva nu știe, crește oi! Trebuie să îți stea și bine să faci aroganțe d-astea, să arunci cu bani!”, a mai spus Zăvo. 

citește și...