Gigi Becali i-a făcut lui Alexandru Tudor un cadou de peste 100.000 de euro

15.10.2019, 13:50
Gigi Becali i-a făcut lui Alexandru Tudor un cadou de peste 100.000 de euro
Gigi Becali i-a făcut lui Alexandru Tudor un cadou de peste 100.000 de euro

Gigi Becali trece printr-o perioadă de generozitate considerabilă în ultima vreme. După ce a cheltuit peste 500.000 de euro la nunta fiicei sale Teodora, patronul de la FCSB i-a făcut fostului arbitru Alexandru Tudor un cadou de peste 100.000 de euro.

Afaceristul a demonstrat, de-a lungul timpului, că nu se uită la bani atunci când vrea să își răsfețe familia, apropiații sau atunci când ajută persoane nevoiașe. După ce nunta Teodorei, fiica sa cea mare, l-a făcut să scoată din buzunar mai bine de 1,5 milioane de euro, Becali a dorit să facă un gest de suflet față de „mâna sa dreaptă„ de la FCSB, Alexandru Tudor. 

Gigi Becali i-a făcut cadou lui Alexandru Tudor o mașină de peste 100.000 de euro

Astfel, omul de afaceri i-a cumpărat fostului arbitru un BMW X6. Bolidul cu 500 de cai putere l-a costat pe Becali peste 100.000 de euro.

Deși Narcis Răducan este director sportiv la FCSB, patronul echipei a anunțat, în august, că Tudor este „sfătuitorul” său și „mâna sa dreaptă”.

„Tudor este aici, pentru că el este cel mai puternic. Nu e Narcis cel mai puternic, el e cel mai puternic. E mâna mea dreaptă, în club. Cea mai mare putere el o are. Are rugăciunea mai puternică decât mine. Acum mă închin, ca să nu îl mândresc, dup-aia se supără că de ce l-am lăudat în rugăciune”, spunea proaspătul socru mic. 

citește și...