Oana Zăvoranu o face praf pe Ramona Gabor. ”Harfele voastre obosite mai țin doar la ăia de la grădi”

13.11.2020, 10:20
Oana Zăvoranu o face praf pe Ramona Gabor. ”Harfele voastre obosite mai țin doar la ăia de la grădi”
Oana Zăvoranu o face praf pe Ramona Gabor. ”Harfele voastre obosite mai țin doar la ăia de la grădi”

Oana Zăvoranu a criticat-o dur și pe Ramona Gabor, sora mai mică a Monicăi Gabor.

Oana Zăvoranu s-a dezlănțuit și împotriva Ramonei Gabor, după ce zilele trecute le-a făcut praf pe mai multe vedete din showbiz-ul românesc. Întrebată de Instagram ce părere are despre sora mai mică a Monicăi Gabor, Ramona, Oana Zăvoranu a răspuns categoric.

”Ce părere să am? Uită-te la ea și zi-mi ce părere să am despre găina asta? Fața o recomandă cel mai bine și aliura ”IMPUNĂTOARE”. Cică este ”bussines” woman și are o grămadă de chestii, trestii, socoteli prin Dubai. Și ea și cocostârca alaltă de soru-sa, dar le-a puricat presa pe ambele și sunt doar cu ”domni” generoși după ele și mare fomiță în glandă. Ce să vezi, nici urmă de afaceri, băi, nene! Vă vine să credeți? Eu sunt ”șocată” la aflarea acestor vești. Lăsați afacerile că sunteți în faliment și concentrați-vă pe ce știți voi cel mai bine. Harfele voastre obosite mai țin doar la ăia de la grădi”, a comentat Oana Zăvoranu, citată de spynews.ro.

Oana Zăvoranu a pus-o la zid și pe Monica Gabor

Oana Zăvoranu a făcut, anterior, comentarii și despre Monica Gabor, cea pe care, cu ani în urmă, a avut-o invitată la o emisiune de televiziune și pe care a dat-o afară din studio.

”Că actualmente este zero barat, iar în trecut a fost ca o molimă ce a ”infestat” creierele a zeci de mii de fete a căror univers era să se mărite cu unul mai bătrân cu bani… Râdem, glumim, dar genul ăsta de influențăreală spală pe creier generații care rămân virusate de niște nulități pe viață”, a spus Oana Zăvoranu despre Monica Gabor, potrivit spynews.ro.

”Acum când Irinel e la pământ unde e ? (…) o arde pe opulență cocostârcul pe modelul găinii de sor’sa, dar în realitate purceaua e moartă în coteț”, a competat Oana Zăvoranu.

citește și...