Bianca Drăgușanu, enervată la culme de Oana Zăvoranu. Ce replici tăioase i-a dat brunetei

08.12.2020, 21:46
Bianca Drăgușanu, enervată la culme de Oana Zăvoranu. Ce replici tăioase i-a dat brunetei
Bianca Drăgușanu, enervată la culme de Oana Zăvoranu. Ce replici tăioase i-a dat brunetei

Oana Zăvoranu a reușit să o enerveze și pe Bianca Drăgușanu, cea despre care se credea că îi este prietenă. 

Fosta soție a lui Pepe a atacat-o pe Instagram pe Bianca Drăgușanu. Blondina s-a simţit jignită de felul în care a fost poreclită de către actriţă, așa că nu a avut rețineri în a-i da peste nas.

Oana Zăvoranu a poreclit-o pe fosta prezentatoare tv, ‘Bianca Buzilă’.Bianca Drăgușanu a făcut-o praf pe Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram. Blondina a numit-o nesimțită și prefăcută.

Bianca Drăgușanu, mesaj dur pentru Oana Zăvoranu

‘Tot stau și reflectez dacă să consum din energia mea prețioasă pentru una care este o naturală și o prețioasă ea și o deșteaptă. Și da, de naturală este foarte naturală. Ești naturală și în cerul gurii, acolo ești cea mai naturală. M-ai impresionat, nu mai pot! Oare să zic sau să nu zic despre tine, nu meriți atenția mea, ești prea perversă și nesimțită și ești foarte prefăcută, dar lumea știe deja. Naturalo în cerul gurii, nebuno care ești nebună. Norocul multora este că eu chiar am treabă, nu o ard așa, să stau să urmăresc ce fac toate româncele noastre frumoase care se descurcă. Eu chiar am treabă, eu alerg de dimineața până seara, eu nu fac pe moca nimic. Nimic!’, a spus Bianca Drăgușanu, enervată la culme de Oana Zăvoranu.

‘Dar problema nu este că trebuie să mă explic, că eu nu am de ce să mă explic, eu am o viață minunată și-mi permit absolut tot ce vreau eu. Problema este că vreau să mă lași în pace, nu-ți mai arăta frustrarea pe mine, că la mine nu ține. Știu deja că ești rea în cerul gurii’, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Oana Zăvoranu, hotărâtă să le desființeze pe vedete

Oana Zăvoranu a anunțat că în curând va avea canal pe YouTube, unde își va exprima foarte clar părerea despre cele care se cred influencere în mediul online.

‘Au înnebunit toate, iar pe voi, cred ele că vă iau de proaste. Dar voi nu sunteți gâște ca să haliți tot ce vă vând aceste “influencere”. La show-ul online făcut de mine le demasc pe toate impostoarele care slăbesc cu ceaiuri minune.

Nu scapă nici zăpăcitele care vă mint că își îngrijesc părul ăla de cămilă doar cu șampoane luate din Dragon la 15 lei. Ce fac eu, nu face nimeni, iar până la lansarea show-ului, toate mocangistele mai au timp să pupe mâna la Doamna Președintă! Însă nu o să fiu cu iertare, le bubui și le demasc pe toate “influencerele” care v-au fiert ani la rând. Stay tuned, vine ce așteptați de atâta timp! Că eu sunt Zăvo și mi se r…!’, a comentat Oana Zăvoranu în mediul online.

citește și...