Oana Zăvoranu continuă declarațiile cu privire la candidatura la alegerile prezidențiale.”Niciun partid din țara asta nu rezonează cu planurile mele”

01.04.2022, 12:44
Oana Zăvoranu continuă declarațiile cu privire la candidatura la alegerile prezidențiale.”Niciun partid din țara asta nu rezonează cu planurile mele”
Oana Zăvoranu, noi detalii despre individul care a amenințat-o cu cuțitul în vacanță. ”Am văzut că pe Facebook își spune vagabond”

Oana Zăvoranu continuă declarațiile cu privire la candidatura la alegerile prezidențiale din 2024. Bruneta mărturisește că este mai hotărâtă ca oricând să se implice în politică. Diva afirmă că în spatele deciziei ei se află susținerea oamenilor și iubirea pe care aceștia o transmit prin intermediul mesajelor. 

Mai mult, Oana Zăvoranu spune că privește foarte serios posibilitatea de a candida, pentru că a simțit dintotdeauna că poate construi ceva mare. Vedeta spune că toate trăirile vieții ei au format-o să conducă cu mâna de fier, în prezent, ea având un suflet curat.

Bruntea mai spune că posibila candidatură la alegerile prezidențiale i-ar confirma că are un rol pe lume.

”Am simțit mereu că sunt construită pentru ceva mare”

„Ceea ce a pornit dintr-o glumă acum o zi se poate transforma în realitate și nu mă mai mir de ce turnură poate avea existența mea. Sunt obișnuită ca viața mea să bată filmul. Am simțit mereu că sunt construită pentru ceva mare. Poate că tot ce am trăit până acum a fost ca să mă întărească pentru rolul vieții mele, acela de a vă conduce cu mână de fier, fără meschinării, ascunzișuri, mizerie și furt. Mă simt un suflet de artist neînțeles de cele mai multe ori, dar mereu am găsit soluții în cele mai grele situații. Dumnezeu știe că prin venele mele curge sânge curat, nu otrăvit de traumele nemeritate prin care am trecut.

Însă și dacă nu voi duce până la capăt gândul de a candida la prezidențialele din 2024, pentru mine mesajele voastre de dragoste și susținere sunt ca o confirmare că nu m-am născut pe lumea asta degeaba”, a scris Oana Zăvoranu . (…)

”Niciun partid din țara asta nu rezonează cu planurile mele”

Oana Zăvoranu spune că ar candida în calitate de candidat independent, pentru că nu se regăsește în valoriile promovate de niciun partid politic din România. Bruneta este pregătită pentru orice și spune că se așteaptă să i se ”fabrice multe”.

Dacă am să concretizez demersul meu am să o fac în calitate de candidat independent, pentru că niciun partid din țara asta nu rezonează cu planurile mele, cu aspirațiile mele, cu «nebunia» mea de a duce țara asta acolo unde poate a mai fost doar în momentele ei de glorie. Vă țin la curent, îmi trec un milion de gânduri prin minte, trăiesc într-o zi și cât alții într-un an, sunt al naibii de incomodă, știu că politica e o c*&^a, dar eu nu am să fiu vreodată una … și mai intuiesc și că șacalii o să se grăbească să «fabrice» multe… dar mi se rupe, sunt neșantajabilă și voi de asta aveți nevoie. Dacă am să devin prima femeie președinte din România, numai timpul o să o decidă. Vă pupă Doamna Președinte (așa îmi spunea Dan Diaconescu). To be very continued…”, a scris Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare.

citește și...