Oana Zăvoranu, atac la adresa lui Smiley și a Ginei Pistol. ”Această familie se vrea a fi pe un ”high” așa”

12.07.2021, 15:38
Oana Zăvoranu, atac la adresa lui Smiley și a Ginei Pistol. ”Această familie se vrea a fi pe un ”high” așa”
Oana Zăvoranu, atac la adresa lui Smiley și a Ginei Pistol. ”Această familie se vrea a fi pe un ”high” așa”

Oana Zăvoranu a comentat la adresa cuplului Gina Pistol-Smiley. Acesta a vorbit despre lucrurile pe care cei doi le fac în mediul online, referindu-se la tot felul de reclame la diverse produse. De asemenea, Oana Zăvoranu a vorbit și despre faptul că Smiley și Gina Pistol nu au făcut publice, până acum, fotografii cu chipul fetiței lor, Josephine.

Oana Zăvoranu este recunoscută pentru faptul că spune exact ce crede. recent, vedeta i-a luat în cizor pe Gina Pistol și iubitul ei, Smiley. Vedeta a comentat despre faptul că Gina și Smileây nu au arătat încă poze cu chipul fetiței lor, Josephine.

„Așteaptă să vină o poate revistă generoasă, vreo televiziune (…) și în momentul în care va fi destul de generoasă suma ce credeți? Minune! Surpriză! Și ei o vor arăta pe cea mică, pentru că… la cerere o s-o bage, la cererea voastră pentru că ne-ați scris foarte mulți că sunteți curioși să vedeți dacă seamănă cu mine sau cu Omul, Smiley Omul ne-am hotărât să o arătăm”, a spus Oana Zăvoranu, potrivit revistei Unica.

Oana Zăvoranu, atac la adresa lui Smiley și a Ginei Pistol. ”s-a apucat să facă ce știe ea mai bine… mocangeală la tot, de la A la Z

Oana Zăvoranu a vorbit și despre reclamele pe care le fac în mediul online Gina Pistol și iubitul ei.

„Ginuța s-a schimbat foarte tare din momentul ala în care și-a dat seama că este doamna Gina Pac Pac Omul a lui Smiley Omul a început să forjeze tăticule tot ce mișcă pe acest pământ. De la mâncărică…de astea pentru copii.(…) Această familie se vrea a fi pe un ‘high’ așa. După ce s-a născut copilul schimbare de 360 de grade. Ginuța este într-o stare și e supărată fleașcă că e greu cu copilul, e greu să fii și mamă la copil și nevasta la iubit, nu.. iubita la iubit, și mai ales dacă iubitul e Smiley Omul și s-a apucat să facă ce știe ea mai bine… mocangeală la tot, de la A la Z”, a mai afirmat Oana Zăvoranu.

Gina Pistol și Smiley au împreună o fetiță

Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

 

Gina Pistol a făcut declarații despre cum a fost botezul fiicei ei și a lui Smiley pentru a1.ro. “…Am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume”, a spus Gina Pistol.

 

citește și...