Oana Zăvoranu a atacat-o dur pe Ramona Gabor. Cum a desființat-o public: ‘Gulliver se dă mare om de afaceri’

14.01.2021, 08:00
Oana Zăvoranu a atacat-o dur pe Ramona Gabor. Cum a desființat-o public: 'Gulliver se dă mare om de afaceri'
Oana Zăvoranu a atacat-o dur pe Ramona Gabor. Cum a desființat-o public: 'Gulliver se dă mare om de afaceri'

Oana Zăvoranu nu a încetat cu atacurile dure la adresa vedetelor din showbiz! De data aceasta, bruneta și-a găsit o nouă ‘victimă’ pe internet.

Vedeta a pornit un adevărat război împotriva divelor care se folosesc de statul influencer. Fosta soție a lui Pepe a luat-o la bani mărunți pe nimeni alta decât sora Monicăi Gabor, Ramona.

Actrița a precizat că Ramona este un alt exemplu de om parvenit care se dă celebră fără să merite. Mai mult de atât, Oana Zăvoranu nu crede că sora Monicăi Gabor are o viață de om de afaceri în Dubai și a spus că, de fapt, ea ar avea alt job acolo.

Oana Zăvoranu, replici acide la adresa Ramonei Gabor

‘El este Gulliver (n.r. Ramona Gabor). Cu capul mic ca o ghindă și foarte realizat din punct de vedere financiar. Gulliver se dă mare om de afaceri, deși, la fel ca restul, vinde ceai de cufureală la greu.

Gulliver, ce mare ești frate! Și ce cinstit te mai dai! Acum, Gulliver respire numai aer de Dubai, că ăsta din România când vine cică îi pute. Gulliver nu recunoaște că e din Bacău, zice că e din București.

Gulliver zice că e mare vedetă în România și că toți paparazzi sunt pe urmele lui și nu poate face nicio mișcare fără să fie fotografiat’, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

O fană i-a comentat Oanei Zăvoranu la postările despre Ramona Gabor: „Să cauți pe internet asta Dubai Porta Potties. Acolo, vezi ce fac toate în Dubai. Cum se prostituează cu șeici de-acolo, le plătesc sume exorbitante”, iar după ce actrița a repostat spusele urmăritorului, i-a întrebat pe internauți „Ce credeți că face Gulliver la Dubai?”.

Oana Zăvoranu,  o înfrângere în procesele cu influencerele

Momentan, Oana Zăvoranu se luptă în instanță cu cele 5 influencere, pe care le “toacă” de mai bine de o lună, pe paginile ei de socializare.

Reclamanții sunt Adelina Pestrițu, soțul ei, Virgil Șteblea, Tișa Alina Adriana (Alina Ceușan), Adam Anda Angelica (Anda Adam), Micu Cristina (Cristina Ich) și Roman Elisei Ioana Sabina (Oana Roman). Cu toții au acționat-o în instanță pe brunetă și doresc ca judecătorii să îi interzică actriței din serialul ‘Sacrificiul’ să mai folosească, în public, numele lor.

Singura, însă, căreia magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București i-au admis cererea este Cristinei ICH. Astfel, Oana Zăvoranu nu mai voie să îi menționeze numele în public, fiind nevoită să înceteze tirada defăimătoare.

“Obligă pârâta ca, în mod provizoriu, să înceteze desfăşurarea de acţiuni defăimătoare la adresa reclamantei, prin intermediul reţelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natură să încalce drepturile la viaţă privată, demnitate, onoare şi reputaţie, până la soluţionarea acţiunii în fond, ce se va introduce în termen de 15 zile, sub sancţiunea încetării de drept a măsurilor dispuse. Executorie. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare, care se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, se arată în decizia instanței.

În schimb, Adelina Pestrițu, Oana Roman, Anda Adam și Alina Ceușan nu au avut câștig de cauză în prima rundă.
citește și...