Oana Zăvoranu a criticat-o dur pe Cristina Ich. Ce a putut să spună despre iubita lui Alex Pițurcă

01.12.2020, 18:46
Oana Zăvoranu a criticat-o dur pe Cristina Ich. Ce a putut să spună despre iubita lui Alex Pițurcă
Oana Zăvoranu a criticat-o dur pe Cristina Ich. Ce a putut să spună despre iubita lui Alex Pițurcă

Oana Zăvoranu nu se potolește și lansează atacuri fără precedent la adresa vedetelor din showbiz-ul românesc.

De data aceasta, actrița din ‘Sacrificiul’ a luat-o în colimator pe Christina Ich, iubita lui Alex Pițurcă. Fără rețineri, bruneta a judecat-o aspru pe celebra influenceriță, despre care a spus că este un exemplu negativ pentru cei care o urmăresc în mediul online.

Oana Zăvoranu s-a luat și de Cristina Ich

În mai multe postări de pe InstaStories, Oana Zăvoranu a făcut-o praf pe Christina Ich. Bruneta s-a amuzat teribil pe seama postărilor lui Ich de pe rețelele de socializare.

‘Câh vă arată tot, inclusiv cred că și momentul în care stă pe WC. Vreun sponsor, ceva, pentru acest moment? Noroc că ți-ai luat cu tine toate acaretele pentru care ești plătită să vorbești. Slugile așa fac, cară tot după ele. TOT.

Asta și apa și-a luat-o cu ea în vacanță… sărăcie ce ești! La aer nu ai niciun contract, slugă credincioasă? Spitalul 9, ești „ușor nervosuță”. Eu sunt mega-liniștită, culmea, că eu nu cer nimic, eu plătesc. Să specifici mereu când postezi, sărăcio, că dacă vorbești pentru ceva, ești plătită. Ai înțeles, slugă?

Veză că o să îți scrie toate săracele din momentul în care m-am pus pe voi. Ți s-a împleticit limba în gură de la incultură. Tu ai buboaie multe care nu trec cu patch-uri.

Unde ai pus medicamentele? Păi eu când îți spun că ești crizată? Se ascunde și serul de tine. La tine, despre tot ce ești plătită să trăncăni și ți se dă MOCA, e viață, m-am prins de mult timp. Hai că Piți te lasă să-I faci o lăbuță, am vorbit eu cu el’, au fost cuvintele Oanei Zăvoranu.

Oana Zăvoranu i-a luat apărarea Ralucăi Pastramă în scandalul cu Pepe

Oana Zăvoranu a făcut noi declarații despre despărțirea dintre Pepe și Raluca Pastramă. Cei doi s-au despărțit după 8 ani de relație. Prima soție a lui Pepe a avut o reacție neașteptată când a aflat că Raluca Pastramă i-ar fi fost infidelă artistului.

‘Dacă într-adevăr l-a înșelat asta, bine i-a făcut! Eu am mai multe info și despre el și despre ea. Nu mă interesează situația lor, dar de dat cu părerea pot să îmi dau că am cu ce! El oricum fără mine e zero barat’, a declarat Oana Zăvoranu, fosta soție a lui Pepe, pentru Ciao.ro.

citește și...