Oana și Viorel Lis o duc din ce în ce mai greu. ”Am rămas datoare cu două luni la întreţinere”

04.10.2021, 15:54
Oana și Viorel Lis o duc din ce în ce mai greu. ”Am rămas datoare cu două luni la întreţinere”
Oana și Viorel Lis o duc din ce în ce mai greu. ”Am rămas datoare cu două luni la întreţinere”
Oana Lis, în vârstă de 42 de ani, a mărturisit că ea și partenerul său de viață, Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului, în vârstă de 77 de ani,  se descurcă din ce în ce mai greu cu banii. Cei doi se confruntă cu probleme financiare. ”Am rămas datoare cu două luni la întreţinere”, a declarat Oana Lis.

Oana Lis formează un cuplu de foarte mulți ani cu Viorel Lis, cel care a fost edil al Capitalei. În ultima perioadă de timp, Viorel Lis s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate. Acesta are nevoie permanent de sprijinul soției sale. De curând, Viorel Lis s-a infectat cu norovirus.

„De curând a avut un virus care circulă prin oraş, norovirus. Am chemat Salvarea de două ori, trebuia să se interneze. Simptomele erau foare urâte: stări de ameţeală, nu poţi mânca, scaune diareice. Mai ales la un un om în vârstă cum e Viorel, te dezechilibrezi imediat. Am chemat Salvarea, l-au pus pe perfuzii şi i-au dat tratament”, a explicat Oana Lis pentru click.ro.

 

Oana și Viorel Lis o duc din ce în ce mai greu. ”Mă gândesc cu groază că vine iarna şi se măresc facturile”

Oana și Viorel Lis se descurcă greu și din punct de vedere financiar, cea mai mare sumă de bani fiind alocată medicamenteleor de care are nevoie fostul edil al Capitalei. Oana Lis a mărturisit că au ajuns să rămână datori la întreținere.

”Am rămas datoare cu două luni la întreţinere! Nu am plătit! Mă gândesc cu groază că vine iarna şi se măresc facturile. Nu mi-e ruşine s-o spun. Mă tem pentru Viorel. Mi-e frică de momentul în care se va sfârşi. Nu pot să spun că nu mi-e frică. Eu din cauza asta m-am făcut şi psiholog. Ca să-mi rezolv fricile astea”, a declarat partenera de viață a lui Viorel Lis.

citește și...